Dobro jutro...
Prespana noč je za mano,..mali je bil prvič celo noč na AM.
Zverinica..kar se gubice tiče...ne vem, jaz bepanthena ne uporabljam, ker še ga nisem rabila. Gubice, ki pa še niso vnete, pa mu mažem z oljem.
Kar se spanja naših malčkov tiče...Zverinica..lepo si povedala po svojih izkušnjah, kako ti je žal. Naj ima vsaka kako ji paše.
Meni je najlepše, ko mi mali zaspi, včasih celo od polovice noči naprej na naročju, ampka leže, da ima glavico v pregibu komolca. Ker tako sem ga dostikrat tudi dojila in sva tako oba zaspala.
Pa lahko tako spiva zelo dolgo, da mi roka kar zaspi, ampak on kar dlje in bolje spi..verjetno ko mene vidi da spim. Ne vem..Ati pa reče, da sva bila takooo sladka zjutraj..oba skupaj...ajala...
Meni se že dolgo zdi (najbolj od kar držijo glavice), da sploh več niso dojenčki, da so že pravi mali otročički, in da gre čas tako hitro, da en dva tri in bo shodil...pa vrtec, pa šola..
Že ko je bil še čist mičkeni, nisem mogla nehat božat tistih malih rokic in prstkov, ker sem se zavedala, da bodo tako hitro zrastli. Že zdaj se mi zdijo prstki veliki v primerjavi s prej.
Ja, sem že kar sentimentalna postala. Sam me je že zadnjič pred spancem oblila prava žalost, ko sem se spomnila, kako bo, ko bom šla nazaj v službo. Zdaj je ob meni skoraj non stop, potem pa še le tretjino dneva, drugo tretjino pa bo prespal.
Takrat pa bomo hotele, da bodo spali ob nas, ker jih bomo pogrešale.
Gosta hrana...jaz sem brala na škatlah teh kosmičev in so vsi po 8. mesecu. Zdaj pa ne vem, če so še kateri drugi.
Edino kašice so po dopolnjenem 4. mesecu. To je najprej.
Pa je tudi baje dobro, da začneš recimo vsak drugi dan ali celo tretji, in sam po eno zvrst goste hrane, da se želodček navaja in da sama takoj ugotoviš, če otročku katera hrana ne bo pasala.
lep dan...pri nas je oblačno in mrzlo...
Volčji potok..vam mal zavidam..
..no, saj mi imamo tudi lepe sprehajalne poti, sam tist pa je res idila, sploh za otroka..