Cipresa..uboga revica...jaz pa tu na RR čepim, moja mami pa nam kuha kosilo.
Hvala mami.
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
5ra, ful dobra slikica!!!
Ja, kdor zna, pač zna....
Vreme...ta dež me sicer ne ubija, ker imam itak noter kaj za delat....hranit, previjat, RR vmes, pa spet jovo na novo.... Sam voziček bi že res radas probala in se z tamalim mal považla. Včeraj ko sva šla z mojim z lupinico in tamalim not sam do avta in v Avstrijo po kapljice, mi je bil moj tak kjut z lupinico v roki. Ja, kaj češ, sveža družinica.

Sicer pa je bil zadnji normalni dan prejšnji ponedeljek, ko sva prišla domov, od torka dalje pa je dež, pa dež, aja vmes pa še mal dežuje. Če bi še zdaj bila noseča, bi bila orng tečka nosečka, ker sem še ful pešakala do trgovine, pa lekarne, dm-a, vsak dan nekaj...če pa bi bila zdaj že en teden not, bi bila itak sam pred tvjem in kompičem, RR in igrce...Joj..bi zasmrdela.

Hvala Tai, da si pohitel...

Itak sem si želela, da smo do praznikov že nekaj časa doma.
Vsi kupujete LCD-je??? To pa bo naval v trgovinah. No, midva sva na stavah januarja (Grand Slam Tenis, ja tenis igrava in staviva, on pa še ostalo tud čez leto), pa sva kar fajn potegnila v 14-ih dneh (no, v službo sem hodila kot mesečnik, ker sem ponoči bedela in gledala tenis...) in sva si ga takrat privoščila. Ja, ne hvalim se z pranjem cot, ampak s tem. Kakšna mamica pa sem??
Aja, patronažna je bila prej tu. Hvala bogu da je prišla ravno ko se je zbudil, da ga nisem rabila budit. Zdaj pa sit spi. Kak njemu velja! V petek ga tehtamo in kopamo.

Prvič