ahoj pupe! kje je tisti jesensko/zimski čas, ko smo včasih tudi po cel dan tukaj visele. in bile še hruške debeluške.
lepo vas pozdravljam. berem vas nič.
kr si ne vzamem cajta.
Gromki raste. cepljen ni bil. pediatrinja gnjavi. jutri greva na odvzem krvi in urina. smo zdravi. zimo in pomlad smo preživeli brez pretresov... (če odmislim babico po moji strani
).
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa
...
Hrana: joj mene tole uvjanje kar živčno dela. A ve ste jim že dale kaj glutena?
Pa še nekaj me zanima, me smo se do sedaj samo dojile, zdejsem pa nabavila Am pa ne vem a ji ga dam ali gremo kar na mleko?
..nisem za mleko. meni je čudno, ker Thor noče niti Aptamila pit. je pa jedel Novalac mleko. no, tega sem mu dala le enx. načeloma mu
riževo kašo (Novalac) zmešam kar z vodo - dovolj gosto, da ga hranim na žličko.
sem mu pa dala od
Frutka kašo iz korenčka,cvetače in krompirja. pa je prvi dan pojedel tri žličke. seveda se je kremžil zraven. naslednji dan pa mu je šlo na bruhanje in ni maral odpirat ust. gor mu je šlo in jo je izpljunil.
pa sem mu ponudila
kašo iz riža in breskev. da bi to videle? jedel je tako, da nisem folgala segati z žličko v kozarec.

na široko odpiral usta in se drl zraven. joj, potem je hotel pomagat, da bi šlo hitreje, še s svojimi nogicami brcal in z rokami - zagrabil kozarček namočil prstke vanj.. bila sva oba popacana, da je bilo veselje.
aja.. dajem mu tudi
zelenjavno juhico (korenček, krompir, petrešilj) ima zlo rad - pa tudi malo solim.
ponudila sem mu tudi
ovsene kosmiče na vodi skuhane. pa ni bil ravno navdušen.
dajte mi nekaj povedat. kaj če bi mu ovsene kosmiče pomešala z ovsenim mlekom ali riževim.
kaj ve menite o žitnem mleku? sem mnenja, da je bolje kot kravje. nisem pa mu še dala tega.
tudi mesa mu še nisem dala.
IZVIRNO SPOROČILO: Suni
Čau, čau,
mene pa zanima če ste vse začele dajat svojim
gosto hrano po žlički al katera kako drugače? Sem brala en članek na med.over.netu (http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/uvajanje_goste_hrane.php), da je en način tudi tak, da otrok s prstki sam daje v usta hrano iz krožnika - a je to ktera prakticirala na začetku (ko se gre šele za okuse)? Mi bomo začeli z uvajanjem konec meseca, po dopolnjenih 6m.
LP!
ja.. zlo
cute, ko grabijo hrano z rokicami. sama mu bom dovolila jest z rokami ampak šele, ko bo našel svoja usta. ker nese rokico k lički namesto k ustom in ima potem cel obraz popacan. lol
zaenkrat ga bom hranila z žličko. kasneje pa naj je z rokami. seveda pa ga bom tudi na pribor navajala, da bo nekega dne tudi kulturno znal jest - kot se spodobi. lol
no, vas še pridem kaj pogledat. lepo se imejte, pocmokajte vsaka svoje dete.. pa se beremo.
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 10.6.2009 21:18:38 >
http://www.svood.org/