Čer!
Ste me kaj pogrešale?
Je mojega ljubčka
vzel, pa je moral it na ponovno nalaganje windowsov
.
Vglavnem ... JE KAJ NOVEGA?
Vidim, da se je Kavica po dolgem času spet oglasila. Bravo Kavica!
No zdaj pa lepo po vrsti:
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
A že lahk dajemo češnje?
Jaz sem ji jih že dala. Nisem jih miksala, ampak sem ji dala kar košček sredice v usta in ga je vsa navdušena prežvečla.
Jaz sem ji enkrat dala riževe kosmiče v flaško, pa ni šlo ... tak da sem ji potem dala kar na žličko vse in je zdaj ful lepo zalaufalo in čez dan skor nimamo več flaške ... samo še pred spanjem in ponoči. Kar se pa tega s prstki tiče, je pa pomoje brezveze dokler daješ pasirano hrano pa dokler otrok ne obvlada pincetnega prijema. No naši tale pincetni prijem (palec, kazalec) še dela težave. samo ji dajem vseeno drobtinice kruha pred njo pa potem vadi, samo po grlu dol gre pa bolj malo.
IZVIRNO SPOROČILO: Detece
Trojane....Ja jaz bi tud, samo kot izgleda ni nobene prave organizatorke. Kaj ko bi kar Otiko določili?? Ker je pač ona tista, ki je tudi prva odprla temo Božičkovi pomagači..Otika brez zamere.
O hvala, Detece (to ti bom pa vrnila

)! No lahko organiziram, samo ne še zdaj takoj, ko grem v ponedeljek na operacijo, pa ne vem kako hitro bom lahko spet vozila. Tak da če ste za kak datum v juliju ali avgustu, potem bom že nekako spedenala, da se nas bo čim več dobilo kupaj.
Drugače pa pri nas ni nič kaj preveč novega ... no tamala zadnje 2 dni že po kako minutko zdrži v sedečem položaju, potem se ji pa ne da več in se kar vrže. Kupila sva ji bazenček, da jo bom lahko v vročih poletnih dneh na balkonu malo ohladila. Je ko tavelika tadnjič sem ji naredila rižoto (riž, korenje, govedina) in je jedla, da se je kar tresla. Začela sem ji dajat tut jogurt in ji je všeč, sploh pomešan z banano ... ker banana je itak zakon

.
Zverinca, daj ti to malo bolje razloži kako to misliš z zmrzovanjem hrane ... a ti to zelenjavo ali sadje skuhš, spasiraš in zmrzneš ... potem pa počakaš da se odtaja in brez pogrevanja postrežeš? A zmrzneš sveže ali kuhano sadje?
No kasneje pa pripopam še nekaj slikic ... samo da Nokia PC Suite usposobim

.