Zadnji članki

Igre z dojenčkom za spodbujanje govora
Čeprav otrok še ni spregovoril niti besede, se lahko \"pogovarjamo\" tudi z zelo majhnim dojenčko...
Motorika in razvoj

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Priprave na porod
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

... zdaj na morju se je čist navadla, da ko sva midva jedla, je tut ona dobila za jest in boknedaj, da če sva šla midva zunaj kaj jest, da ni bilo nič takega zanjo, ker je bil tak vik in krik, da je bil joj
. Ti kar zavidam, ko Neža lepo papca. Pri nam sadje gre, zelenjava pa vedno slabše, tako da ji bom začela malo solit.
.
je še vedno prehlajena in je imela ponoči vročino, zamašen nos. Nosek ji čistim samo z pumpico. Tiste, ki imate za čiščenje noska aspirator na baterije kako se kaj obnese? Ker meni se zdi, da s to pumpico ji zelo malo sluzi spravim ven. Sama sem prehlajena že dober teden in še skoz si čistim nos in res spiham vse ven pa se mi zabaše. Malički pa iz noska teče in ko ji s pumpico hočem ven potegnit gre ven zeloo malo sluzi sliši pa se, da ima še vedno poln nosek.
no upam da bomo vsaj dobro spali, zadnje dni se mi je namreč spet začela zbujat, čeprav je že lepo prespala celo noč.
bolj kot berem namreč več je negativnih mnjenj kot pa pozitivnih... tako da jih niti še nisem začela dajat.... pa jih tud verjetno ne bom.