skutke, jogurte - a jim že dajete? a lahko to skuto od LJ mlekarn ki ima podloženo sadje, a jim kupujete te male Junior skute... jaz sem naši dala za probat par žličk, nisem upala preveč, pa je bla kar huda ker ni več dobil
jaz ji dajem, te skutke od Ljubljanskih mlekaren za malico okoli 17-ih, poskusile smo tudi jogurt ta Junior, včeraj pa sem ji dala kar navadnega 3.2 pa ji je bil kar všeč, ker ne tako kot skutke ker tisto je pa zakonn

.
drugače pa ima ful rada jabolko pa piškot, ali pa borovnice pa banano. No zelenjava je pa tko tko.... k
aj jim ve še kaj kuhate za kosilo? Jaz ji sedaj največ kuham: bučke, korenje, cvetača + 3x do 4x na teden meso (piščanec, zajec).
Martka tudi jaz si ne predstavljam, da bi toliko časa dojila, me smo bile 6 mesecev samo na dojenju sedaj pa imamo Gh + dojenje... počasi pa bi ukinila saj tja do 1 leta. Itak pa kot se komu zdi....sej potem bom pa pisala, da je stara 3 leta in da še kar dojim
NiNa tudi jaz imam podoben plan kot ti...samo ponoči, ko se prebudi in začne klicati ji dam dudo in itak še kar naprej kliče in vriska, sam, da jo vzamem jo podojim in zaspi nazaj. Sem jo enkrat mal dlje pustila ...aha je pa jokat začela in seveda užugala:) Aja flake pa noče... no sedaj ji jo tudi ne bom več poskušala dajati.