DAN!!
hvala vsem za čestitke
midva sva bila dopoldne budna, prejle pa sva se ravno iz sprehoda vrnila, čeprav je mrzlo ko pes, samo me je sonce vabilo in vabilo da sem podlegla. Sedaj pa mali še kar spi v vozeku, jaz pa hop na RR...
Ninica, končno si tudi ti dočakala svojo princesko!! Čestitam!!
hehe Otika, dober je tvoj s temi pohodi v lekarno
pogrevanje mleka pa ne vem če je ok, preberi navodila, mislim da na aptamilu piše da naj se ga ne bi pogrevalo....
za boj proti temencam
lonja, imaš babyvac? pol pa akcija in ššc na sončka
svež zrak dela čudeže!!
bomo pa mi tudi Niko jutri probali na smučke postavit, dobi danes še čelado in da vidimo, če je najina punca ali naju bo razočarala z izjavo 'ati jest bi bord!' hehe
nam so tudi babylove pleničke zakon, pa od milerja so tudi super, le malo trše in debelejše so. Ma ne kupim enih pampersk.
uuu Mateja, a je G dal zeleno luč? a se nam hočeš považit da danes žariš?
jaz imam pregled v ponedeljek in je moj že neučakan
Katja ne sekiraj se zaradi medicinske setre, ghhr
naj ti bo vodilo zdravnica, ne pa ena koka tam... joj, mi imamo tudi ful pametno sestro pri P, ma je sploh več ne poslušam... ti lepo misli vto smer, da se dojite dojite dojite in bo mala lepo pridobivala in rastla!
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
Pa tamala neki protestira zadnje dni. Se pr kakem podoju sploh noče priklopit. Išče pa išče, ji tišim v usta pa ne zagrabi ... Se kteri kaj sanja?
takole se moj Jernej igra ko je že prazna dojka, tako da ga prestavim na drugo...
tako, sedaj pa še priprave za popoldne, joj bo veselja... živo rdeča torta, si morte mislit

bom nalepila zvečer slikico...
u, sem imela danes fotošesn z Jernejom, z idejo ob sliki Detece... in evo našega mladiča v sephia izvedbi...

Detece hvala za idejo, sedaj imam par res lepih slikic Jerneja, bo kakšna prav za okvir
no lep dan čveke moje, se javim še kaj zvečer, če bom pri moči in volji, slednja je odvisna od tašče