IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
pike - jaz sem naročila vetrovne kapljice v koroških lekarnah in zdaj čakam, da mi jih pošljejo. sicer Thor ne joka dosti in če, ga matra par minutk po hranjenju.. to pa zato, ker ne podre kupčka skor nikoli.
pol pa pride do bljuvanja ali pa izlitja, če ga dosti premikam.
sicer pa ne poznava jokanja po par ur skupaj. upam, da tako tudi ostane.
aja, sem pa kupila v lekarni kremico za masiranje trebuščka in sem mu v takih primerih, ko ga je črvičilo malo namasirala trebušček. kremica pa se imenuje brinjevo aromatično mazilo.
vas nič za nazaj ne berem...
jaz sem danes dobila kapljice koroških lekarn, pri luku mi je pa sab simplex ful pomagal.
samo luka je dve uri vsak večer jokal, gaja pa tako kot thor. pa tudi poliva, če jo preveč "guncam" sem in tja...
če so še kake dileme okol dojenja, mogoče preberete tole...http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/dojenje.html
brinjevo mazilo sem tudi pri luku imela, zdaj pa ne.
DANES SVA SE KONČNO KOPALI! je uživala... tako: "oooo" je z usteci delala in zvedavo gledala okoli...
pa tud drugač se je začela že "ful"
pogovarjat.
dajte mi zdaj nekaj svetovat... gaja ima drisko. ne večkrat na dan, ampak samo 1x ali 2x... patronažna je rekla, da če ni to večkrat dnevno ni hudo, a meni vseeno ni to fajn. driska ni hudo tekoča, kot obarvan urin, je pa kljub temu driska (malce le ostane na vrhu plenice-a ne kaj dosti)...sem začela pit šipkov čaj-en dan je bilo bolje, zdaj pa spet.
pa še to- koliko so vaši sončki budni? gaja je kakšen dan kar veliko, kakšen dan pa skoraj cel prespi- dop. je recimo budna uro ali dve (v dveh delih), pop. pa toliko, da se previje in nahrani, pa spet v miževo deželo...
HVALA ZA ODGOVORE IN MNENJA!