čebeli
Sem še vedno čist povožena od poroda in sploh vsega novega...naša mala Doroteja spi največ 3 urce skupej, tko da so podočnjaki kar konkretni...
A veste kaj me je najbolj pretreslo tisti teden v porodnišnici? Kako sem vse začela drugač dojemat. Kako hitro sem odrasla in hotla bit samostojna...čist sama zase z možekom in bebico...smo prvi dan kar zaklenil vrata in vse odpodil!
jaz sem še do danes praktično bila več ali manj sama z otrokom. dobro, bilo je nekaj obiskov, toda otroka se nihče ni dotikal, kaj šele da bi ga po rokah vlačili.
prelevila sem se v mačko, ki skrije mladiče pred drugimi plenilci. dobro.. dobesedno tega nisem storila, je pa res, da ga je moja mati imela danes v naročju šele
drugič! jaz pa še razmišljam ali je že pravi čas, da ga dajem v roke še komu drugemu razen atiju. (seveda, če odmislim sestre in zdravnike v P).
podočnjaki? Thor je star mesec in tri dni pa se še zdaj hraniva na dve ali tri ure ponoči, čez dan pa bi tud visel na zizi po par ur z vmesnimi pauzami, če bi lahko.
skelnila sem, da bom odslej
evo, nocoj, od polnoči dalje, bom vodila seznam koliko in kdaj ga hranim. potem pa se bom držala tistih ur, ob katerih več poje in začela uvajat neki red, saj drgač tako več ne bo šlo naprej! če pa bo hotel dojko tudi ko ne bo čas za to, pa mu jo bom dala le toliko, da ga bom umirila, ne pa, da se bo napokal.
kopava se vsak drug dan, s tem, da bom tudi pri kopanju postala dosledna kar se časa tiče. partonažna je rekla, da najbolje, če ga kopam med 19 in 20h.
huh, ta doslednost bo tud pri meni terjala nekaj napora in orng disciplino. pa mislim, da se na dolgi rok splača.
v P so mi rekli, da naj ga mesec dni kar pridno pristavljam - kadarkoli bo želel in da se bo red sam vzpostavil. ne vem, ne vem... malo sem skeptična. po moje bo tako jajcanje trajalo še naslednjih par mesecev, preden bo do tega prišlo. jaz pa sem utrujena in druga nič več ne napravim, kot samo čakam kdaj se bo gospodu 'gromkemu' zahotelo, da mu ustrežem.
kaj ve menite? martka - odtise z DAS maso?? men se zdi pretrda. pa sem kupila
efa plast light, ki je mehkejša in mi tudi ni uspelo odtisa napravit. otrokovih nogic si ne upam preveč pritisnit vanj, če pa hočem z občutkom odtsinit pa se nič ne pozna. najbrž bom tudi jaz kar po temperah segla ali pa se bom res lotila in napravila odtise iz slanega testa.
zverina - a ti si po poklicu slaščičarka?
Otika - avatar in jaz
ja-no.. 
če mi je na kožo pisan, tolk bolše!
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 10.1.2009 22:47:59 >
http://www.svood.org/