joj abi, ti imaš pa že kar na začetku, takega velikana, kot bomo morale me čakat vsaj en mesec ali dva na njih.
ne, fajn, fajn!
danes sem v dm-ju pustila 56 ojrov... pa v lekarni skor 30... mislim... kr hlapijo ojroti... ah, pa saj ni bil vsakodnevni nakup...
ata me je peljal in potem, ko sem bila v lekarni in v dm se je z Gajo v avtu vozil naokoli, da je ona spala. je rekel, da ni upal parkirat, da se ne bi zbudila in se prestrašila, ker ni mamice. je rekel, kaj potem, če je sita, tebe je nazadnje videla, preden je zaspala, ne more zdaj kar mene tu pred seboj ugledat.. evo, moj ata en mal kapira te stvari. (sem med vrsticami potem od mame izvedela, da je bil noro zaščitniški do mene, ko sem bila dojenči (pa je še zdaj- a tako -od zelo daleč)).
knjiga Povezovalno starševstvo je zelo fajn!
blackcooffe, ti že tako zelo po občutku delaš in slediš svoji intuiciji... kako zelo všeč mi je to. (lahko bi grdo napisala in rekla, "ne je*** sistema in želja drugih- ti si mami in ti najbolje veš kaj je za tvojega angelča prav!")
pisala si o družinskih vzorcih ipd. joj, ne bi jaz začela te teme, se lahko preveč razpišem...
stvari sem pa "soštudirala", tko da so mi zelo znane in včasih ne znam nehat, ko začnem.
ju3 bodo izmerili in stehtali Gajo. me prav zanima...