IZVIRNO SPOROČILO: Otika
...in naša je čisto prava škorpionka
, saj ko se nekaj odloči oz., ko ji nekaj manjka, ne more na tisto niti sekundo počakat
.
Sicer sem pa že enkrat napisala, da je najhuje, ko se otroček joka in ne veš kako mu pomagat, in da je takrat najtežje ostat miren ... ampak mi gre vsak dan bolje.
...
ker ko je ona lačna, hoče flaško TAKOJ ... če jo začnem kaj ogovarjat in jo božat, je rezultat ta, da se joka...

evo, s Thorom je podobno - sploh, ko je res lačen!
lahko se sicer gledava v postli, ga božam, masiram in mu par minut kaj govorim on pa posluša in se odziva tako, da je tiho in opazuje od kod prihajajo zvoki in začudeno gleda. ko mu postane tečno, pa začne mahati z rokico in kremžiti obraz. seveda.. take 'igrice' se lahko greva po hranjenju in previjanju, v kolikor prej ne zaspi.
sem pa že ene parkrat opazila, da me zjutraj, vedno preden se
mamakofetka k sebi spravim, opazuje. pa mu rečem, da so njegove očke še utrujene, težke in zaspane (čeprav gledajo široko odprto), samo zato, da bi jaz lahko še spančkala. pa ne trza ali pali na moja prigovarjanja.
v primeru, da zaprem oči in nameravam nazaj zaspat pa kar kmalu začne z vztrajnim zbujanjem tako, da tu in tam spusti kak glas od sebe

in če se ne odzovem, začne krilit z rokicami, z nogicami pa me začne brcat v trebuh! potem se pa res moram zganit in mu dat siso - ne glede na to kak zombie sem. to ga sploh ne zanima.
danes mi cel dan spi - z vmesnimi podoji. sva imela obisk tri mesečnega fantka z mamico in je Thor kar spal.. nič se ni menil za fantovo jokcanje in sitnarjenje. pojedel je svoje, nekaj malega opazoval potem pa ugotovil, da mu ni mamin obisk zanimiv in se je odločil dalje spat.

sem pomislila.. joj, da bi Thor nonstop sitnaril..
abi -

za porod.
martka:
samo tole naj povem... gaja je šla iz P težka 2970 in dolga 49, danes ima 4490 in 54cm. kapljice plivit d3- 2na dan

za Gajo in mami!
martka:
jaaaaa!!! blackcofi... greva! kdaj? hmmm... upam, da kmalu!!
jaz tud!
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 13.1.2009 17:46:04 >
http://www.svood.org/