IZVIRNO SPOROČILO: Kinokija
Ojla!
Sicer se ne oglašam pogosto, imam pa eno vpršanje- pri nas doma smo fasali virozo, jaz se ubadam z vročino okol 38,5 pa saj veste vse kar spada zraven. zdej sem pa v dilemi, ali lahko dojim ali ne? Moj zmajuje z glavo, češ da bom virus prenesla, sam kaj naj? Če pa ne bom dojila par dni, bo šlo pa mleko papa.
doji naprej kot normalno!! Sicer ti protiteles za virus, ki te je napadel nimaš in jih tudi dojenčke ne bo prejel, je precej velika verjetnost da se bo nalezel, zato je priporočljiva uporaba kirurške maske med dojenjem, previjanjem, crkljanjem, da ne dihaš vanj, pa razkuževanje rok po brisanju nosa, večkrat na dan zrači prostor, kjer je dojenček. Tako se ti mogoče ne bo nalezel, ni pa 100%. Meni žal ni uspelo in je tudi Jernej zakuhal, no je pa imel le en dan vročino, sedaj pa malo sem in tja zakašlja in kihne. Hujšega ni. Če ti bo pa zakuhal na 38 pa nujno k pediatru, saj tako mali dojenčki redko odgovorijo na infekt z vročino in mora biti pod nadzorom zdravnika oz da le ta pogleda, da ni kaj drugega kot pri tebi.
Ja
črnkofe, očitno je bila res napačna ura za šoping. Jaz mislim da si ga mogoče le znervirala z dojenjem v taki okolici, da je bil paf kaj se dogaja in da se zato ni mogel potem umiriti. No vsaj nekaj si si le kupila
oo
Cipresa, pri vas tudi.. ma zgleda da je cela SLO bolana!! Držte se!
evo, konec veselja zame.... uweeee