Pa mi bo le uspelo kej več napisat (upam).
Naš je prav smešen (in hkrati naporen) po cele dneve in noči nekaj gode (naj je buden ali spi), ko da bi ga po malem zvijalo
. Kako rešit problem na vem!
D3 kapljice mi je rekla doktorca da naj dam 4, pri prvem pa sem dajala 2, kasneje 3, nikoli 4, doktorji so pač doktorji.
Med mojima dvema
je razlike 22 mesecev, vse je OK, sam več časa se moram ukvarjati z tavelkim, pa mam full slabo vest, ker tamal vedno zvisi.
Dojenje mamo na dan na 3 ure (+,- 15 min). Nočno dojenje pa je danes kar preskočil (22 - 7 nič
) upam da bo ostalo pri tem, saj se pridno redi in raste. Prvi je tudi sam ukinil nočno dojenje tam nekje pri 3-eh mescih.
Spanje pa še nimamo urejeno. Včasih spi več, včasih manj. Ampak veliko več kot prvi !
Samo, da mi ponoči spi (če ne štejemo tistega njegovega oglašanja), tudi če se podojiva gre pol samo spat. Res pa je, da veliko uporabljamo dudo. Če se bi njega vprašal, bi jo imel cel dan
.
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
Punce daj mi povejte kaj že pomeni tisti neutolažljiv jok ko nič ne pomaga, ko se kar joka in joka....
Tudi moj taprvi je imel (po cele dneve) neutolažljiv jok, pa mu ni nič manjkalo, smo pač morali počakati, da ga mine (je sproščal energijo na edini njemu znani način, ker drugega ni bil zmožen), prvi pa nonstop gode.
< Sporočilo je popravil mamabranka -- 28.1.2009 13:33:44 >