b
Jaz bi ti rekla, da je razlog to, da dejansko pogrešaš taveliko punco, druženje in zato ti je potem hudo doma, ko ona dva vandrata okoli brez tebe. Daj povej njej to, saj je že dovolj velika, da razume, povej ji da jo pogrešaš (tudi ona to mora slišat od tebe in vedet!) in da komaj čakaš toplejše dneve, ko boš lahko šla tudi ti za dlje časa ven, pa da boš lahko zunaj podojila, da bo potem ati imel
, ti pa boš norela z njo, z rolerji, s kolesom...
Doma pa tudi dragega navajaj na
, jaz Jerneja mojemu kar dam v roke, naj mu on kupčka podira in uspava, naj je tudi on z njim tudi ko je mali siten, jaz pa se posvetim Niki - včeraj sem si na glavo zavezala rdečo dekico od Jerneja, nametala krompir, kruh, makarone v košarico in sem bila tako rdeča kapica, Nika pa je bila volk. Pa sva se igrali le slabo uro, zvečer pa je bila presrečna, brez žalosti v očeh, da jaz dojim in da ji bo spet oči prebral pravljico za lahko noč. Ko sem podojila sem jo šla pa še jaz stisnit in mi je rekla, da ima volk rad rdečo kapico, da je ne bo pojedel.
Ni treba veliko, treba je očkata prisilit v prisotnost
in da si ti lahko vzameš res čas za veliko punčico. Se splača. Je težko, so prepiri, slaba volja, samo če se imate radi boste tudi tukaj našli skupno pot naprej, kompromis.
Nedaj se Ines, nedaj!!