writing-img

RE: obutev doma

clock-img

01.12.2008, 14:29

clock-img

Anonimen

Od kar imamo Miškota user posted image sem bolj kot ne stalno bosa, ker mi vse copate odnese in skrije.Faca mala user posted image

clock-img

01.12.2008, 14:54

clock-img

glen

pencil-img

1870

Takoj ko pridemo domov se vsi preobujemo v copate,no jaz mam kr  croksice 

clock-img

01.12.2008, 14:56

clock-img

glen

pencil-img

1870

Obiske pa čakajo copati za goste,samo jim prepustimo lastno izbiro,če pa je zunaj mokro pa kr rečem evo tu mate copateuser posted image

clock-img

01.12.2008, 15:56

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi smo bosi, za goste imamo copate, tamala ima robeezke ali ABSke...je pa po svetu res tako, da so večinoma kar v čevljih, ampak meni je bljak, sploh pa če imaš otroka...ap tudi za parket ni najboljše user posted image  fuj, kakšen bi bil šele tapison user posted image

clock-img

01.12.2008, 15:56

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

No, ko sem jaz prišla živet na Nizozemsko je bilo tole sezuvanje zame en velik šok. Namreč, tudi tukaj ni navada, da bi se ljudje doma sezuvali, sploh pa ne obiski. V čevljih so cel dan. Kar mi je še huje od tega, je pa to, da se ponekod po hišah čevlji spravljajo v omaro z oblekami ali pa pod posteljo. To je bila prva sprememba, ki sem jo uvedla, ko se se preselila. V stanovanju smo bosi, v nogavicah ali copatih, kakor komur paše, obuti pa nikoli. Obiski so pa druga stvar. Nekateri (redki) so bili toliko obzirni do ta male, da so se sezuli, ko je ona plazila po tleh, večina je svoj drek na čevljih prinesla v stanovanje. Če sem jim ponudila copate so jih odklonili in se niso želeli sezuti (npr, moja tašča, njena prijateljica, tast, stric od mojega - skratka ožja družina). Tistim nekaj prijateljem, ki jih imamo pa tega raje nisem predlagala, ker zagotovo nikoli več ne bi prišli k nam. Sezuvanja niso navajeni in ga pogojujejo s turško kulturo. Copate pa itak. Zdaj raje vidim, če obiskov sploh ni, tisti, ki pa so redni, sem jih pa navadila na copate (razen taščinih, ki so preglupi).

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

01.12.2008, 16:01

clock-img

kokosowa palmica

pencil-img

54

jaz sem bosa ali pa v copatah. za goste imamo copateuser posted image

clock-img

01.12.2008, 16:03

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Imamo copate, prav tako obiskom tudi ponudim copate če jih želijo.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

01.12.2008, 16:32

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Poleti tanki zokni, občasno copati. Pozimi pa zokni, pa gor termo nogavice z bremzami ali pa copati. Ne morem si predstavljat, da ves dan mela čevlje na nogah.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

01.12.2008, 16:32

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79
Imamo copate, prav tako obiskom tudi ponudim copate če jih želijo.

Enako.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

01.12.2008, 17:21

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

Če sem jim ponudila copate so jih odklonili in se niso želeli sezuti (npr, moja tašča, njena prijateljica, tast, stric od mojega - skratka ožja družina). Tistim nekaj prijateljem, ki jih imamo pa tega raje nisem predlagala, ker zagotovo nikoli več ne bi prišli k nam. Sezuvanja niso navajeni in ga pogojujejo s turško kulturo.

zanimivo, kako se razlikuje to od kulture do kulture. se mi zdi pa full grdo, da obiske prosiš naj se sezujejo in oni to odklonijo user posted image  še toliko bolj, če so družina! madona, kako bi jih po hitrem postopku vrgla ven iz hiše user posted image

clock-img

01.12.2008, 17:30

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

hmmmm takih obiskov jaz sigurno nebi več vabila, da jim rečeš pa se nočejo sezuti , pri nas so že navajeni , ker pač na čevljih je vse sorte in če bi oni hodili kaj potem nam koristi da se sezuvamo, če je itak svinjsko po tleh

RITA potem pa jih odpelji samo v en prostor , to bi jaz naredila , v dnevno sigurno neuser posted image , ker pač ne moreš jim prepovedati obiskovuser posted image

clock-img

01.12.2008, 20:08

clock-img

tjašun

pencil-img

166

Tudi pri nas so copati, za vse - domače in goste, brez pardona.

clock-img

01.12.2008, 20:20

clock-img

Anonimen

mi smo vsi razen atija v crocsihuser posted image

clock-img

01.12.2008, 20:30

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Mene so v Italiji gledal kot sedmo čudo, ko sem povedala da sem doma v copatih. Družina pri kateri sem tam stanovala, me je mal postrani gledala, ko sem bila v copatih, ampak mi je prov dol visel. user posted image

Đoli:)

clock-img

01.12.2008, 20:46

clock-img

amaya

pencil-img

4434

copati...imamo skoraj povsod ploščice (žal)

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

01.12.2008, 20:51

clock-img

tropical

pencil-img

2079

Vsi imamo copate enako tudi tamali

clock-img

01.12.2008, 20:51

clock-img

MTFP

pencil-img

689

IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

MTFP potem imajo noge bolj umazane od čevljev user posted image , ja gosti pa obvezno v copateuser posted image , ker imamo zelo občutljiva tla,

Ne, ampak noge so ponavadi malo potne, in se to takoj pozna...  taki mastni flekci - stopinje. In res lažje pomijem za ne vem kako blatnimi in okrimi čevlji, te stopinje se pa kar packajo.

Najbolj sovražim, ko se kdo sezuje in potem nikakor noče copat vzeti...

clock-img

01.12.2008, 21:07

clock-img

cori

pencil-img

452

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Pri nas smo v copatih,nogavicah ali pa bosi.user posted image

enakouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni