writing-img

RE: kdaj prvi?

clock-img

03.12.2008, 00:17

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

NIKITA nisem hotela z tem nobene užaliti, samo pač takrat se mi zdi najbolj pravilni čas so pa izjemeuser posted image , tako da ti želim veliko sreče pri dojenčkuuser posted image

clock-img

03.12.2008, 08:53

clock-img

migrena

pencil-img

191

Sedaj sem stara 34, še vedno brez živega otroka. Bom zato kaj slabša mamica, če mi bo uspelo (končno) zanositi šele pri 40 ali morda kakšno leto prej?!

...seveda da ne boš slabša mamica......pri takih primerih je to nekaj normalnega in logičnega ....da ga imaš malo kasneje.....ali npr. v prvem zakonu 1 ali dva....zakon razpade čez nekaj časa se ti ponovno nasmehne sreča in si želiš imeti z novim partnerjem otroka.....normalno........jaz bi ga v takih primerih imela.....želim ti veliko sreče v prihodnje.....

clock-img

03.12.2008, 09:04

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Jaz sem prvič rodila pri 35.....

Seveda pa tiste, ki smo rodile prvega bolj pozno pravimo, da je to pravi čas......tiste, ki so pa rodile 15 ali 20 let prej pa pravijo, da je imeti otroka pri 20 pravi čas......vsak se pa sam odloči kdaj, seveda pa odločitev vedno tudi ni odvisna od nas samih, lahko recimo koga tudi izostanek menstruacije povsem preseneti......user posted image

clock-img

03.12.2008, 09:28

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

NIKITA nisem hotela z tem nobene užaliti, samo pač takrat se mi zdi najbolj pravilni čas so pa izjemeuser posted image , tako da ti želim veliko sreče pri dojenčkuuser posted image

Saj me nisi nič užalila user posted image , hotela sem samo povedati, da je statistika lahko včasih prav trapasta in neživljenjska...

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

clock-img

03.12.2008, 09:55

clock-img

Katey

pencil-img

913

Ne vem, kako lahko kdo na podlagi nekih statistik določa kdaj je najboljši čas in kdaj je nekaj primerno in kdaj ne.
Moje mnenje pri odločanju za otroke, je da se vsak odloči po lastni presoji, takrat ko to začuti, ko ženska ve da ima ob sebi partnerja s katerim si otroka želi.
Zato punce govoriti o 'prmernosti časa' je meni ena velika bedarija, ker nismo vsi isti.

clock-img

03.12.2008, 10:06

clock-img

Pupsika

pencil-img

3596

Pri skoraj 27-ih letih. Za drugega bomo pa še malo počakaliuser posted image .

Pravi čas za otroka je za vsako posameznico oz. par različen in zame ni idealne starosti zanj.

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

clock-img

03.12.2008, 10:07

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Katey
Ne vem, kako lahko kdo na podlagi nekih statistik določa kdaj je najboljši čas in kdaj je nekaj primerno in kdaj ne. Moje mnenje pri odločanju za otroke, je da se vsak odloči po lastni presoji, takrat ko to začuti, ko ženska ve da ima ob sebi partnerja s katerim si otroka želi. Zato punce govoriti o 'primernosti časa' je meni ena velika bedarija, ker nismo vsi isti.

Primeren post. user posted image  Se strinjam.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

03.12.2008, 14:27

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: Katey
Ne vem, kako lahko kdo na podlagi nekih statistik določa kdaj je najboljši čas in kdaj je nekaj primerno in kdaj ne. Moje mnenje pri odločanju za otroke, je da se vsak odloči po lastni presoji, takrat ko to začuti, ko ženska ve da ima ob sebi partnerja s katerim si otroka želi. Zato punce govoriti o 'primernosti časa' je meni ena velika bedarija, ker nismo vsi isti.

Primeren post. user posted image  Se strinjam.

neeeeeeeee...po statistiki, nima veze ali je partner primeren, ali ga lahko imaš....ampak ga moraš imet pri oz. najkasneje pri 25 user posted image , ker če ne nisi več v primernih merilih za vzgajat otroka!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bulllllllllšit

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

03.12.2008, 18:28

clock-img

Anonimen

moj prvi je bil pri 33

clock-img

03.12.2008, 18:44

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

1. 21 user posted image user posted image

2.31  user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

clock-img

03.12.2008, 19:33

clock-img

pridna*punčka

pencil-img

74

dobrih par dni sem imela 21 let...

clock-img

03.12.2008, 20:45

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Pri 21. letih sem 1. rodila;
Pri 26. letih bom 2. user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

03.12.2008, 20:51

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

1. zanosila pri 24, rodila pri 25 user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni