writing-img

RE: Časopisi in revije

clock-img

05.12.2008, 11:18

clock-img

matejchy

pencil-img

1500

Slovenske novice sm odjavla, vzamema pa vsako jutro na avtobusni postaji Žurnal24, včasih kupim kako revijo Obrazi, Nova...

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

clock-img

05.12.2008, 11:19

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

dons sem šla čekirat Maxim - totalna bedarija če mene vprašaš-.... škoda denarja

clock-img

05.12.2008, 14:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.12.2008, 14:51

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Ponavadi sem kupovala Cosmopolitan ampak mi je začel presedat z reklamami, ki jih je bilo več kot člankov. PA itak so se članki ponavljali, tak da..škoda denarja..

Ko grem G. ali pa kr tako v mesto vzamem Žurnal24 drugače pa vse prečekiram kar preko neta in na 24ur zvečer po TV..

clock-img

05.12.2008, 18:14

clock-img

VRTNICA84

pencil-img

728

Jaz kopujem revijo Mama & Dojenček, Novo in Story včasih. Pa še katera bi se našla. Cosmo pa mi je zrastel čez glavo, ker se članki ponavljajo in je malo predrag.

clock-img

05.12.2008, 18:48

clock-img

tjašun

pencil-img

166

No , jaz pa sem od vsega začetka naročena na Lady, občasno kupim Novo ali Story (prijeten odklop možganovuser posted image ). Drugače brez Nedela v nedeljo ne gre, moji "zjali" imata naročen Cicido in Ciciban, vsake toliko me obereta za Cicizabavnik ali kakšnega Puja. Moj ponavadi pride prepozno, zato sva delo že pred leti odpovedala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni