writing-img

RE: Sčim preveč odlagate?

clock-img

03.12.2008, 13:09

clock-img

haloze

pencil-img

281

Najbolj s plačilom položnic, pa še nekaj tega bi se našlo.

clock-img

03.12.2008, 20:10

clock-img

Anonimen

jaz z dieto definitivnouser posted image

clock-img

03.12.2008, 20:32

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Pichka vam materina shumnishka. user posted image

--------------------
To pa brez odlašanja, kaj? user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem sama sebi frajerka user posted image , ker že par let plačujem položnice tako, kot je treba. Nobenega pomembnega papirja ne izgubim.. Skratka od kar ne živim več doma, pri zlati mami user posted image , imam red v življenju. Ampak res, prej je mama vse delala za nas in nikoli nismo vedeli kje je kaj. user posted image
Odlašam pa z ginekologom...uf to pa že too much user posted image .. Bom se naročila jutri, osebno, obljubim! **** user posted image ...

ROŽICA

clock-img

03.12.2008, 20:33

clock-img

majra

pencil-img

1499

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Z vsem user posted image .

Se podpišem

clock-img

03.12.2008, 20:36

clock-img

malenaa

pencil-img

474

trenutno z učenjem za jutrišnji kolokvijuser posted image

clock-img

04.12.2008, 10:38

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Že dobro leto imam doma mireno, pa čisto vsak mesec, ko pride M, najdem kak izgovor, da ne grem. Pa ne da bi me bilo strah ali karkoli, le ne da se mi iti. Sem zadnjič prav na škatlo pogledala, če ni že mogoče rok potekel.
Kar se pa gospodinjskih del tiče, pa najbolj odlašam z pospravljanjem balkona pa tudi balkonske rože je šele ta vikend moj vrgel stran, ker jaz bi jih imela po vsej verjetnosti do drugega leta.

Lp

clock-img

04.12.2008, 11:18

clock-img

Anonimen

Odlagam na jutrišnji dan, ki nikoli ne pride, malo več miganje, ki ne bi škodilo mojemu zdravju, delanje trebušnjakov, kajti po oduzemu matrnice in jajčnikov, ko ni več hormonov se začne spodnji del trbuha, tam okoli popka kar napihovat, kot, da bi kvas jedla.user posted image Baba lena, se ne spravim jih delat, samo jamram.

clock-img

04.12.2008, 11:26

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

z izpitom za avtouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem