writing-img

RE: NAJSVETLEJŠE LUČKE, KARUNINE UČKE

clock-img

11.12.2008, 15:26

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

danes sem preverila stanje na karuninem računu je 1210€

Vse je za nekaj dobro :))

clock-img

11.12.2008, 15:27

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic

danes sem preverila stanje na karuninem računu je 1210€

user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 15:36

clock-img

oka

pencil-img

1773

user posted image user posted image

clock-img

11.12.2008, 18:00

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

...na okno tok tok je dežek potrkal, na oknu pa rok je jezno posmrkal.....(toliko da gremo goor) Jaz pa v mislih še pakiram kovčke...in se sprašujem če me bodo stevardese sploh na letalo spustile s toliko prtljageuser posted image

clock-img

11.12.2008, 19:38

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Danes je prišlo še nekaj čestitk, konec tedna bodo vse v albumu, potem pa upam, da bo steklo kot želimo. 

clock-img

11.12.2008, 19:43

clock-img

Anonimen

konec tedna bodo vse v albumu, potem pa upam, da bo steklo kot želimo. 

Ravno jih fotkam in dodajam, tako da je na koncu albuma (zadnja in predzadnja stran), ze nekaj novih user posted image :

Album

clock-img

11.12.2008, 20:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: shorty

Evo dve R1tini vzamem jaz vsake vrte po eno, mič ko jih dobiš mi javi.

Ok, dobis.

Upam, da jin ne zamete sneg na poti user posted image .

clock-img

11.12.2008, 21:08

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

konec tedna bodo vse v albumu, potem pa upam, da bo steklo kot želimo. 

Ravno jih fotkam in dodajam, tako da je na koncu albuma (zadnja in predzadnja stran), ze nekaj novih user posted image :

Album

vi tok lepe delateuser posted image , men pa ni najlepš uspeluser posted image  

clock-img

11.12.2008, 21:08

clock-img

Anonimen

Kako da ne? Katere so tvoje?

clock-img

11.12.2008, 21:10

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

nevem, ne vidm jih u albumu, sej sem se zraven podpisala,poslala sem jih 9.user posted image

clock-img

11.12.2008, 21:14

clock-img

Anonimen

nevem, ne vidm jih u albumu, sej sem se zraven podpisala,poslala sem jih 9.user posted image

Aha, nisem se vseh pofotkala. A pocakas malo?

Nic ne bo, baterije ni vec. Malo vec kot malo, ce pocakas user posted image .

< Sporočilo je popravil Mič II -- 11.12.2008 21:15:57 >

clock-img

11.12.2008, 21:17

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

aja ne nerabiš, sem samo uprašalauser posted image

clock-img

11.12.2008, 21:18

clock-img

Anonimen

Ne, moram itak do konca poslikat.

clock-img

11.12.2008, 21:22

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ne, moram itak do konca poslikat.

aja ,imaš pa veliko dela ,vse to zrihtatuser posted image

clock-img

11.12.2008, 21:50

clock-img

andreja32

pencil-img

543

sem prečekirala album.......babuške, kakšne leeeppppeee čestitkeuser posted image ,..ni šanse da kaj takega kupiš v štrcuni...res so lepeuser posted image

clock-img

11.12.2008, 22:07

clock-img

oka

pencil-img

1773

vi tok lepe delate , men pa ni najlepš uspel  

Že zato so lepe, ker so narejene z dobrimi mislimi in z dobrimi nameni. In vse so lepe, povrhu tega pa še unikati.

clock-img

11.12.2008, 22:29

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

IZVIRNO SPOROČILO: oka

vi tok lepe delate , men pa ni najlepš uspel  

Že zato so lepe, ker so narejene z dobrimi mislimi in z dobrimi nameni. In vse so lepe, povrhu tega pa še unikati.

hvalauser posted image

clock-img

11.12.2008, 22:42

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

Waw kake lepe voščilnice...punce res ste se potrudile ni kaj Sedaj pa jih hitro rezervirajte da dobite željeno...tole bo šlo za med..... čebelice čebelice, kje ste moje prijateljice, pozabil vas nikdar oj stari čebelar user posted image

clock-img

11.12.2008, 22:44

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

HM kako ,kaj tvoja Karuncauser posted image

clock-img

11.12.2008, 22:48

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Waw kake lepe voščilnice...punce res ste se potrudile ni kaj Sedaj pa jih hitro rezervirajte da dobite željeno...tole bo šlo za med..... čebelice čebelice, kje ste moje prijateljice, pozabil vas nikdar oj stari čebelar user posted image

Jz sem dve rezervirala še predno so šle na pot v slovenijo, tko da tud črni trg deluje, no ni glih črni Mič mi jih bo poslala ko jih dobiuser posted image Punce super steuser posted image

clock-img

11.12.2008, 22:57

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23

HM kako ,kaj tvoja Karuncauser posted image

karunca moja fejst punca....je danes imela res hud efektni napad tako da sem se res ustrašila ker tako hudega še ni imela...pokrčila se je nazaj in odprla usta nehala dihat roke nazaj čist ...oči je začel obračat, bleda je postala ....trzala je ...neki se napol dušila ker ni bilo zraka....skupaj zlezla...sem ji na usta dihala da je zadihala....odsotno gledala ...sploh me ni videla...res je bilo tole danes nekaj kar še nisem vidla...po napadu pa je jokcala pa ker jo je to zmatralo je počivala in niti obrnit se ni mogla brez moči kot paralizirana je bila utrujena od napada....sedaj spi in vse je vrdu....
ampak zanimivo, da si ravno danes to vprašala ker se ne morem pohvalit kako lep popoldne je za nama....no kljub vsemu je bil....ampak napad je bil grozen

clock-img

11.12.2008, 23:00

clock-img

marjetica23

pencil-img

877

boga karuncauser posted image user posted image  a napad večkrat dobi? a je zdaj uredu?user posted image

nč morm it spat, lahko nočuser posted image

clock-img

11.12.2008, 23:04

clock-img

hillmagic

pencil-img

857

IZVIRNO SPOROČILO: marjetica23

boga karuncauser posted image user posted image  a napad večkrat dobi? a je zdaj uredu?user posted image

nč morm it spat, lahko nočuser posted image

napade dobiva od kar hodi v vrtec....in tudi tam jih je imela že kar nekaj....enkrat je padla iz stola pa je zaradi tega zgubila zavest, drugič baje ker ji je nekdo vzel dudo, pa se je zjezila toliko da je zgubila zavest, tretič tudi zaradi dude...baje to prerastejo po 3 letu

clock-img

11.12.2008, 23:06

clock-img

Anonimen

Tako, vse so v albumu (oz. naj bi bile user posted image ):

Album (klikni).

Ce kdo pogresa svojo, to pomeni, da je zatajila logistika ali da je prodana, kar pa je ze precej bolj od slabe logistike user posted image .

clock-img

11.12.2008, 23:11

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

je danes imela res hud efektni napad tako da sem se res ustrašila ker tako hudega še ni imela...pokrčila se je nazaj in odprla usta nehala dihat roke nazaj čist ...oči je začel obračat, bleda je postala ....trzala je ...neki se napol dušila ker ni bilo zraka....skupaj zlezla...sem ji na usta dihala da je zadihala....odsotno gledala ...sploh me ni videla...res je bilo tole danes nekaj kar še nisem vidla...po napadu pa je jokcala pa ker jo je to zmatralo je počivala in niti obrnit se ni mogla brez moči kot paralizirana je bila utrujena od napada....sedaj spi in vse je vrdu....

Kaj pa je efektni napad? TO pa meni deluje kot epileptični napad. Vsi ti simptomi. Si bila že pri zdravniku zaradi tega?  

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni