IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80
a je katera že naročila tisto snežno kroglo s sliko pri dm?
ja sem jo:mmi je fajna; se sname spodaj pokrov dol in sam vstaviš sliko noter...tak da če ti čez čas ni všeč, jo zamenjaš
bi ti fotografirala, pa se bila darilo za miklavža
Jaz sem premišljevala, pa se nekak še nisem odločla. Kje pa si jo naročla?
suhi kašelj:full pomaga slezov sirup, samo za take mičkene pa ne vem če lahko
blecky:ne, one ko božiček prinese so zapakirane

Daj bom probala še enkrat prilepit. Glede spanja pa si lahko že prebrala
[link=http://www.mimovrste.com/artikel/1390076430/1000-delna-sestavljanka-spanska-plesalka?img_id=17198#pictures][/link]
Naj se gre solit, ne vem zakaj ne gre, vsaj link je dalo, pri drugi še pa to noče

No druga je Afriška lepota, malo naprej od te, le poglej, me zanima kaj boš rekla.
mojcek:full lepe slike

Kaj venčki so tvoje delo? Full domiselni

Pa kakšen lep prstan

Kak mate lepo stanovanje, ej fulll
nanka: upam da bo tvoj zob čim prej boljše
pigama:za tvojo pupo, da bo vse ok

Kaj jeziček pa bojo operirali ali kako? Ima tudi od moje prijateljice tamali ta problem, star pa je komaj 1 mesec, pa so ji rekli da za enkrat ne naredijo nič. Kaj so tebi rekli?
Tudi mi smo danes okrasili
smrekico

Se je Nino full veselil, Žan pa je skoraj znorev od vzhičenja, da je okrogla bombica
flowerka:
za francosko

za vsa preobračanja in čičanja
dzanika:full lepe slikice
levinja: kak je lepa miška
majuska:Mi imamo take mehke teniske, redko kdaj pa copatke. Za doma pa itak da samo zokne
sasi 13:
lepo stanovanje.
flower: daj prilepi slikice stanovanja, jaz to tak rada gledam
blecky:upam da vama rata čim prej dat vstran pleničko. Za vspodbudo
Kak vas je
Lunica zafrknila

Radovednice
rebeca:joj ste fajno vsoto zapravli
tvoj pa je res prava faca- mali otrok
Mene moj full dvigne ker on zajterkuje in ko gremo dopoldan v trgovino, še mu rečem doma, da ne boš pol tam lačen pojej nekaj, on pa meni ne saj ne bom. Kako noter vstopimo že grdo gleda, ker je lakota tu in pol samo gnjavi gremo hitro ven

tako da dopoldanski šopingi pri nas odpadejo
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška
mam pa jst eno vprašanje...do danes moja pikica še niti 1x ni dobila čaja za pit..in me zanima, koliko cvas ki dojite, dodajate čaj in kdaj dajete čaj...mogoče pa moja je na 1,5h oz 2h zaradi žeje in ne tolk zarad lakote...sem mislila da bi začela uvajat čaj...
jaz mu ga ne dajem, ker ga noče pit
netki:bošček, upam da bo jutri ok
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24
sej same veste..mal obupaš, pa se spet postaviš na noge. evo zdej sm spet polna optimizma. BO ŽE enkrat spal.
tako se govori
Ne morem vrjet, sem na zeleni veji