IZVIRNO SPOROČILO: zimska
KAKO INFORMATIK DELA DVOJČKE:

... moj informatik ni naredil dvojčkov, je pa naredil pravo kopijo sebe
mi je pa moj danes prijavil, da tamali včasih tako pogleda kot moj oče... joj, da tole dediju povemo, bo zrastel do lune
zdaj pa meni nekaj ni jasno... naš pišček po vsakem cepljenju navali na flašo ko mutav... ob 19h je pojedel 150ml kašice, ob 20h pa še 130ml za lahko noč (ponavadi komaj 60 stanka... ups, ob tejli besedi sem se pa zdele spomnila na uno: Živjo, jaz sem Stanka... O, lepo, jaz pa S trajekta... pa brez zamere, prosim, če je kateri ime Stanka)... jutri pa verjetno spet ne bom sprotala flaške štimat, tako kot po prvem celjenju ne... dec k dec, kdo bi ga razumel.
Blacky... naš očka je nekje staknil knjige malo ceneje... pa si je kupil vseh 7 Harry Potterjev, pa eno za mami o Voku (menda za DM dobim vok) in jasno za Lovra otroške knjigice - Sapramiško, Mačka Murija, pa še nekaj kartonk o živalcah... tudi midva obožujeva knjige... Lovro je po očiju podedoval slikanice, stare vsaj 35 let, full lepo pohranjene, nič strgane, nič popisane ali porisane, še en bonton za otroke se najde med njimi

...
sasi13... oprosti, mogoče sem kaj spregledala... a Anžej pa ni dobil 3. pikice?
Nočko punce
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 17.12.2008 21:28:08 >