IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Dobro jutro!
Pa kaj ste ve nore, najdem vas na 38 strani
, vidim, da ste resno vzele loč na ostale čveke
Evo midve z Manco sva se končno malce naspali in spočili, ampak mami ima še veliko noter za prinest
, spanca mislim.
Včerajšnji dan je bil katastrofalen kar se Mančinega spanja tiče. Od zjutraj je spala 1x točno 30 minut in potem še 1x 10 minut avtu. In to je bilo v celem dnevu vse
.
Zvečer se je šla kopat malce prej in siver 19.30, tako da je potem pojedla malo mleka in ob 20.10 že spala. Seveda spet samo do 20.45, ko je bil spet tak neutalažljiv jok iz postelje, da je bilo za pop***. In potem nikakor ne več spat, samo jokat.
Zdej nej mi pa ena razloži, kaj je to: ko se končno umiri in zaspi, pri meni v naročju (seveda to traja kar nekaj časa-glede na to, da se zbudi v takem joku-kričanju, da je joj), zaspi kot ubita. Jo dam v njeno posteljo-jok, jo dvignem in nesem do moje postelje-spi. Pa mene ni zraven v postelji
Meni ni nič več jasno kaj se dogaja z našo Manco zadnje dni.
No HB sva potem po vseh mukah in uspavankah le zaspali. Manca seveda v svoji postelji, ker mami drugače enostavno ne spi nič, ker se boji, da se ne bi na Manco obrnila in ne upa zaspati.
In potem je naša miška danes pančala do: ne boste verjeli 6.35
No sedaj sva že pojedli zajtrk, mami visi na RR, Manca pa se ukvarja z svojimi novimi igračami, ki jih ji je prinesel Miklavž. Je bil letos kar radodaren pri: domačih starih starših, starih starših od atija, prab babici, prab babici+deduju, botrih, sreicu, .... sem mislila, da ga bo recesija kaj dajala, ampak očitno je bila naša Manca res pridna, saj ji je veliko prinesel