Dober dan
kako ste?
Mene vsako noč roke/prsti tolk bolijo, da jih ne morm niti v pest spravit, pa da klecanje prstov ne omenjam, kot bi mela umetne, pa se ob pregibu zaštekajo in klecnejo, komaj čakam jutro, da vstanem in to mine. WC prijateljica ma vedno bolj nočne seanse, tud če vrata zaprem jo slišm k me kliče
Z mojim sva/bolje rečeno moj je bil priden cele praznike, je lepo pospravil klet, da mava kam kaj za dati, pa začel pospravljat stanovanje na veliko, ker ta teden sva si zadala cilj, da vse zrihtava. Tko da tud po nakupih bova šla, ko dobiva nov avto, se bo vsaj malo bolj na komot vozilo, pa še placa bo še pa još
.
Super ste deklce, da ste napisale kaj vse mate, k pol jest vidm, kaj vse mi še manjka
Petrap in katjuša - tud mene so naročil čez mesec dni, no zdej je že manj ampak naslednji pregled od 33t mam šele v 37 tednu, tolk se mi delč zdi, kt da bom prehitela ta datum
Vago tud jest od zadnjega pregleda tud pogledala nisem
, zdej pa sploh ne upam stopit nanjo
Katjuša - kolk lepe copatke ti je babi prinesla
IZVIRNO SPOROČILO: claud
Ej punce a veste kaj sm prejle študirala....:
Tale nosečnost tko hitr mineva, prou luštno je in kr ne morm verjet da bo tko kmal konc tega!
Sj sm ful štorasta s tem velkim trebuhom, ampak mi je prou ušeč!
Očitno mamo iste misli

.
Ajvi - kere lepe slikce tamale, kak dobrovoljček je
p.s. men se še sanja ne kako bom dete oblačila, ma bojo že povedal kako je treba.
akvalina - vse dobro na pregledu, sem prepričana, da je tvoja pupa sam en velik zaspanček.
sunny - vse dobro tvojemu bolniku naj se hitro pozdravi.
pozdravček tudi
majchy in njeni Hani, baki, birdy, lovefrever za lepe želje, ki jih vračam nazaj in srečno čez pol leta, no in ostalim nenaštetim poimensko.
grem pospravljat papirje in cunje.