Dan, dan.
Da se še jaz malo oglasim, dokler še moje bejbika spančka.
Hudo je ja, ko so tile prazniki mimo, pa spet ostanemo same z našimi

. Pa hvala bogu, da jih vsaj imamo, ker so taki sončki. K sreči moj hitro pride domov in nima bednega delovnega časa. Si ne predstavljam, da ga cele dneve ne bi bilo.
Ja, mi smo uspešno zaključili z obveznostmi in strmimo k temu, da bo tudi v bodoče tako.
Danes ima oma rojstni dan, tako da ga bomo kasneje mal počagali. No, jaz sem že bila na tortici.
Zvečer imam nuhalno in komaj čakam, da vidima najino težko pričakovano bejbiko-bejbeka.

Močno upam, da bo vse kot mora bit, tako da...če se boste kaj spomnile name, pa le držite pesti, da ne bo kakšne slabe novice.
Včeraj sma z mojim šla in malečki kupila gugalnico. Kupila sma tudi elektronsko varuško, saj je zunaj vse bolj dolgo svetlo in je prav lušno. Je pa kar noro, ker je to tako drago. Mah, kaj češ. Pa si brez skbi.
Zdaj ta teden ji greva še po peskovnik, da bo lahko pacala, ker se mi zdaj rože že prav smilijo.
Aja, ne morte vrjet kaj se je zgodlo.
Seveda smo v nedeljo šli k našim domov in mala je dobila kar nekaj vrečk pisanke. Itak sladkarije, oblačila, ... in pridemo domov, pa sma z mojim pozabila zaklenit prtljažnik.
Pa se menima, da bova že jutri znosila stvari v hišo, nisma pa študirala, da ga nisma zaklenla, ko sma pri nas vse zlagala vanj.
In ja, drugi dan grema po stvari.....stvari nikjer.
Kličem jaz za vsak slučaj mamiko, če sva slučajno gori pustila stvari (čeprav sem bila prepričana, da sva jih vzela), pa pravi, da jih ni in da je vidla, da sma jih dala v avto.
Ok, šibam gledat v hišo, če sva jih pa res po slučaju odnesla gor (čeprav sem vedela, da sva jih v avtu pustila) in jih nisem našla.
Tako da, ženske moje, oropali so nas.
Še zdaj ne morem prit od tega šoka. Kako je sploh mogoče. Pa saj vem, da sva sama kriva. Ampak.....da je naši mali nekdo vzel pisanko, si pa ne morem razložit. Mislim, groza od groze.. Razočarana sem sama nad sabo in popolnoma zgrožena nad ljudmi, ki so to naredili. Vzeli so še 2 rizbici, ki sta ju moji dve mali sestrični narisali za Lejlo. Groza. Je pa zanimivo, da so navigacijo, avtoradio, knjigice, avtosedež in podobne stvari pusti not.
No, tako da veste, da čeprav je bil vikend dokaj uspešen, se nam je zgodilo nekaj, kar ni blo zanimivo. In še zdaj pravim...baš me boli za sladkarije, ni pa mi vseeno za oblačila, rizbici in v končni fazi tudi za denar. Naj se mu roka posuši, kdorkoli je že to naredil.
Zdaj sem se malo razpisala. Grem gledat, če je mala že pokonci.
Lepo mi bodite.
Pa-pa