IZVIRNO SPOROČILO: smejčica
Oj.
Moja babika spančka, jaz pa sem pravkar dokončala seminarsko nalogo. In seveda sem se mogla še malo oglasit.
Zdaj imam spet gužvo pri študiju, saj se nama izvajata po dva predmeta na enkrat, tako da.....je vedno nekaj za mrdat.
Pa četud nama ni, ker je zunaj tak lep sonček.
Ja, upam da ti tra gužva čimprej mine in da boš potem lahko uživala v lepem vremenu.
Saj bo kmalu minla (gužva mislim). Zdaj 2 mesca še, pa bo tak šole konec. Ampak morema v teh 2 mesecih zdaj bit zelo, zelo pridna ....morma namreč naredit 6 izpitov. In nama malo na knap gre s časom. Bomo vidli, kako bo. Pa same neke preglede še imam, pa malečka ima posvetovalnico, ... in je vedno nekaj.
Lejlika se samo nekaj meni, skoraj vsako besedo ponavlja za mano.
Kak užitek jo je pslušat.
Lepo, moj Gal pa še kar noče nič kaj povedat, včasih si sam pri sebi nekaj govori ataata, ampak mislim da to ni beseda
Saj bo. Še preveč bo labrav.
Morda pa je kaka beseda, pa ga vidva ne razumeta.
Moja tudi pri določenih besedah nekaj ven spusti, pol pa tuhtama kaj nama hoče povedat.....nakar gre in nama pokaže.
Še vedno ji nekaj z noska teče.
Zdaj tole že zares dogo traja. Pa saj bo. Zdaj saj spimo ponoči, tako kot je treba.
Zobki trenutno ne rastejo, tako da.....je prav fino.
Ja tile noski, rabijo en čas da se neha iz njih cedit
No pri nas, pa še nam spodnje 3-ke gredo ven, ampak niti ni nič kaj siten, se mogoče čez noč enkrat več prebudi, ampak sem se že na vse privadila, jaz pravim tudi to bo enkrat minilo,..
Danes ga je edino vsepovsod dovolj, prej sem se samo za sekundo obrnila stran, pa mi je že na mizo zlezel, groza, ne vem kako mu uspe
Ma joj, res. Zdaj je že teden dni odkar se je začelo.
Moja bi tudi samo lezla. Kaj češ, to jim je v krvi.
Kako jim uspe...kdo bi vedel. Probavajo pač.
So prav zanimivi naši navihanci.
Naša ima zdaj neko muho.....ni šans, da spravim štramplčke na njo. Ni šans, raje se bo drla, raje ven ne bo šla....sam štramplov pa ne. Groza, kako smo meli, ker jih ni hotla oblečt. Uf, včasih je res težka.
Mižek
Daj pokaži, kaka vabbila bota mela.
Saj veš, radovednost me daje.
Evo jih, tako izgleda napis
tako pa sem jih zamotala, da ne rabim nobenih kuvert,..
Morem it...se je malečka zbudila...