IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
men se tud nekaj takega zdi
Brez skrbi! Čeprav glede na moj trebušček
Nisem bla včerej nič na netu, ker je Lovrota Aptamil AR tolk zaprl, da mu je kri tekla iz ritke kakat pa ni mogu. Se je vsake tolk zbudu in tako predirljivo vreščal zraven, da se mi je srce paralo. Pol sem mu dala svečko pa jo je takoj ven pokakal pa za vzorec drekca. No ob 2h sem mu spet dala svečko in zdaj še spi-bomo vidli kaj bo. Sem klicala patronažno, ker pediatrinje dons ni pa je rekla, da kri ni panike, da je pač žilca počla zarad trdega blata, hrano pa moram sama pogruntat, kako je prav, da bo čim manj polival in čim bolj trdo kakal. Vsekakor pa ne mešat pri enem obroku ampak rajš en obrok navaden, en AR...
Vidla sem da se o stolčkih pogovarjate-jaz pa bolj ko gledam, bolj so mi vsi približno enaki-všeč mi je jane stolček (pikapolonica), ki lahko zgornji del stolčka daš na tla in nastane majhen navaden stolček za sedet, spodnji del se pa spremeni v mizo in lahko otrok pol npr. riše na njej.
Ostalo vas bom pa zvečer prebrala... Grem zdaj gledat, če lovro že kaj miga (varuška je še tiho) pol pa dragega peljem k frizerju in kozmetičarki (sam še ne ve

), ker je mel včeraj RD. Ma ful bogo kožo na obrazu...
Papa