posoda začela vrtet in spet je bila bela kuhinja. Saj zdaj mi je to smešno, samo takrat sem pa preklela vse mešalnike in smetane.
Ajuto... jst bi jokala ku dež... zadnjič mi je samo škrtoc s kosmiči na tla padel in je šlo malo po tleh, včeraj pa sem kuhala špargljevo juho, zraven solato prala in kakije člistla... jasno, da sem pozabla in je šlo ene pol juhe po štedilniku... joojk kok sem se cmerla.....sem tela izkoristit cajt, ku je bil z Laro tatko in naredit vse naenkrat, pol sem pa še več časa porabla z brisanjem... nedaj bože, da imam vse od smetane....
mami pa na RR, namesto da bi šla malo likat. Pa saj bo že.
Jaz to vsakič naredim... cunje si vsak lika sproti, če rabi... drugače je pa cela golida za zlikat... Od lare cunj pa itak ne likam...
Lara tudi čez dan malo spi, razen česmo zunaj... danes recimo je do zdaj spala dvakrat po ene 20 minut... zdej pa tudi ne vem, koliko časa ji bo ratalo... Ma kr nej bo budna in nej spi ponoči...
Joj, veste kaj si jst kuham za večerjo.... to mi je mama kuhala, ko sem bla mala, mi je blo tako fino.... moko pošpricam z vodo, da ratalo potapljači in jih kuham v mleku... pa mleko rata tako lepo gosto.... njamsi, kak se mi je to zluštalo...
Povejte mi, kaj nej naredim s kakiji...zdej sem jih malo pokuhala s cukrom, da se mi ne pokvarijo.... marmelado?