writing-img

RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)

clock-img

19.01.2009, 22:05

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

damo kakšne slikce limat?? bo prej 200 stran..........user posted image user posted image user posted image

Ma zakaj se nam v bistvu tko mudi na tretji del?

Aja, sem se spomnila, kaj sem tla povedat.... v par dneh sem šla gor 1.9kg... za zjokat se...

no ja, to je pa posledica tortic in ostalega..............user posted image .....................saj sem na istem..........meni nobena cunja ni več prav................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

lana17

pencil-img

1098

damo kakšne slikce limat?? bo prej 200 stran..........user posted image user posted image user posted image

Aja, sem se spomnila, kaj sem tla povedat.... v par dneh sem šla gor 1.9kg... za zjokat se...

Lara boš mogla nehat pečt al pa koga povabit, da ti bo pomagal pospravljat torteuser posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.01.2009, 22:06

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čeruser posted image

ojla!!!

kako je bilo v šoli??

clock-img

19.01.2009, 22:06

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Saraya, večer!

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

19.01.2009, 22:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ojla!!!

kako je bilo v šoli??

vredu,hvalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.01.2009, 22:10

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

naša je danes,kot že veste,dobila pikeca.Ni blo kakih sprememb,ampak taka faca je bila cel dan.kar vriskala je,kot bi dobila v žilo energijo.Pa pri prvem cepljenju tudiuser posted image user posted image .
Pred eno uro pa je zaspala,brez hrane,mojemu na rokah.še zdaj spi,sicer mrda in se obrača,pa premetava po celi pojstli...bomo vidli..

clock-img

19.01.2009, 22:12

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Hitr gor, hitr dol!user posted image

Da se bomo lahko hvalile kolk čvekamouser posted image

clock-img

19.01.2009, 22:13

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ima katera Facebook?? mislm, če ga uporablja...........

clock-img

19.01.2009, 22:14

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Hitr gor, hitr dol!user posted image

Da se bomo lahko hvalile kolk čvekamouser posted image

grem spet seznam kopirat................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2009, 22:15

clock-img

ključek

pencil-img

9047

če ne danes pa jutri pade 3. del.................sam mene ne bo................grem k sestri za cel dan.........user posted image user posted image

clock-img

19.01.2009, 22:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

pa čemu to sploh služi?user posted image

clock-img

19.01.2009, 22:16

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Lara boš mogla nehat pečt al pa koga povabit, da ti bo pomagal pospravljat torte

Prideš?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

19.01.2009, 22:18

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ne vem. menda maš ene slikce lohka gor, pa pišeš si..................user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem, zato sprašujem............

clock-img

19.01.2009, 22:19

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Jaz sem pa danes Jona peljala k fotografu, ma je tko smešno srčkan na sliki...ga skoz gledam...ma ušesa mu pa tolk štrlijo...je moj reku: a misliš, da je prepozn za kapo...mi je žal, da mu je nisem dajala...ko bo imel mal več las, se mu ne bodo tolk štrlela

Rousseau

clock-img

19.01.2009, 22:20

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Lara boš mogla nehat pečt al pa koga povabit, da ti bo pomagal pospravljat torte

Prideš?

Jest bom prišla mal na inštrukcije. Bi ful rada znala kaj pečt, ker mi je tolk domače ko diši po hiši po pecivu in rada bi svoje otroke kaj naučila... Žal pa pri nas nismo nikol delali nič drugega kot jabolčni zavitek (iz kupljenega testa) in mam največkrat težave že pri razumevanju receptov v kuharskih knjigah. Za marsikatero stvar sploh ne vem, kaj je...

clock-img

19.01.2009, 22:20

clock-img

lana17

pencil-img

1098

Prideš?

Zdaj si ti na vrsti, da prideš....pa jo prnes s sabo...se bi pa res lahk, spet kej zmenile

Rousseau

clock-img

19.01.2009, 22:21

clock-img

lana17

pencil-img

1098

ne vem. menda maš ene slikce lohka gor, pa pišeš si..................user posted image user posted image user posted image user posted image

moja kolegica je na facebooku pršla do ljudi, ki jih ni vidla in slišala 10 let, če želiš koga poiskat je s fulom fajn stvar

Rousseau

clock-img

19.01.2009, 22:22

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Prideš?

Jest bom prišla mal na inštrukcije. Bi ful rada znala kaj pečt, ker mi je tolk domače ko diši po hiši po pecivu in rada bi svoje otroke kaj naučila... Žal pa pri nas nismo nikol delali nič drugega kot jabolčni zavitek (iz kupljenega testa) in mam največkrat težave že pri razumevanju receptov v kuharskih knjigah. Za marsikatero stvar sploh ne vem, kaj je...

meta21, to pa skoraj ne verjamem............saj ni tko težko peči...........v najslabšem primeru vržeš vse v smeti, pa je..........user posted image user posted image user posted image .............no, jaz tko delam, ko mi kaj nagaja............

clock-img

19.01.2009, 22:22

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

moja kolegica je na facebooku pršla do ljudi, ki jih ni vidla in slišala 10 let, če želiš koga poiskat je s fulom fajn stvar

in kako to sploh deluje??malo opiši, prosim..............kdo ima dostop do tvojih slik???

clock-img

19.01.2009, 22:23

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

grem spatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2009, 22:23

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Drgač naj bi bil danes po nekih znanstvenih izračunihuser posted image najbolj depresiven dan v letu. Če ima kakšna slab dan, res priporočam ogled strani, Matjaž Javšnik in skriti mikrofon. Tip je zakon!user posted image

..bom šla pogledat user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2009, 22:24

clock-img

ključek

pencil-img

9047

grem spatuser posted image user posted image user posted image

nočka.........

clock-img

19.01.2009, 22:24

clock-img

ključek

pencil-img

9047

jaz grem pa cote obesiti, potem še malo pred tv, potem pa spat............

se tipkamo jutri zvečer................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2009, 22:25

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...aha se vidi da si sama user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem