writing-img

RE: Septembrski sončki - drugič :)

clock-img

14.12.2008, 22:27

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Joj, jst pa ji nisem nikoli ohlajala, ko sem ji pripravljala dodatek... zavrela in direkt v vrelo dala prah... nisem tega napotka vidla... grem prow zdej pogledat na škatolo.. 

jaz tudi,v vrelo,pol pa pod pipo lonček,pustila vodo tečt na flaško,ki je v lončku in se v par min.ohladi.Saj ni logike,da čakaš,otrok prej znori od lakoteuser posted image

.....  jaz približno vem kdaj je, pa prej nalijem v flaško.....tak lačen pa še ni bil, da bi znoreluser posted image ..... včasih se že malo dere, ampak ga z dudo in koroškimiuser posted image  zamotimuser posted image

clock-img

14.12.2008, 22:29

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

pa še slikca naše princeske.............

Ma kolk je lepa.... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

14.12.2008, 22:31

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Že, že... samo jaz po tem, da je treba počakat, da se voda malo ohladi preden daš prah not, razumem, da se morda v vročini uničijo kaki vitamini, ki so not... al kaj te vem...

misliš,da je takouser posted image

pri novalacu piše, da se mora voda ohladiti na 40 stopinj, potem lahko dodaš mleko-prah. kako naj jaz najprej prevrem vodo, potem  ohladim in naredim obrok???mi neja ja znori v tem času............user posted image user posted image user posted image ............to je požerušček, da je joj.........user posted image

zato pa jaz prevrem in dam v termovko -pollitrsko, pol pa večkrat na dam zamenjam, da je sveža in če en čas stoji se itak malo shladi...al pa daš toplo, ne vročo not...in gre na brzaka......  pa ko se navadiš..je ful na izi...pa še tista posodica, ko si naprej odmeriš...bubi hvala user posted image ...mi olajša delo...

clock-img

14.12.2008, 22:32

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

koroškem kapljice...............mi jih furamo za pomiritev...............je to narobe??? ker kadar je ful tečna in se dere, jo le te kapljice ful pomirijo. bubi, ali lahko????

ma mty - mi tuduser posted image .....   ena kapljica na dudo.....   user posted image  .....   

..krčev več ni...pa jih je nekak treba porabit....boljše to kot daktarin...

clock-img

14.12.2008, 22:33

clock-img

lana17

pencil-img

1098

grem user posted image , drgač sem ponoči čist koma in tolk lena, da maleg akr pr seb pustim, ko se naje in zaspi...nočko

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

clock-img

14.12.2008, 22:37

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Joj, jst pa ji nisem nikoli ohlajala, ko sem ji pripravljala dodatek... zavrela in direkt v vrelo dala prah... nisem tega napotka vidla... grem prow zdej pogledat na škatolo.. 

..lahko daš prašek not tud prej...samo se ponavadi bolj grude naredijo.... a jest pa moraš itak počakat, da se shladi na normalno temperaturo.....

Meni se pa Aptamil veliko prej in boljše raztopi v vroči kot v mlačni vodi. Jaz si vodo zavrem in dam v termovko. Prve dve flaši se normalno stopi, 3. tako tako, pri 4. flaši, ko ma voda samo še kakšnih 45 stopinj se mi pa nikakor ne stopi in se duda zabaše. Pol pa alarm......

Sem pa ugotovila, da se aptamil iz BC veliko boljše topi, ampak je meni slabšega okusa kot tisti iz Mullerja. Ne vem kakšnega imajo v lekarni.

jaz mam tistega iz lekarne....zaenkrat še na recept...samo še ta mesecuser posted image ......

...se pa ta boljše topi kot prematil, ki sma ga imela na začetku...tisti je bil bolj fin in bolj vlažen...

..saj jaz tud kar v vročo vodo dam....sicer ne takoj, ko je prevreta ampak pol tisto iz termovke......

clock-img

14.12.2008, 22:41

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

Aja, pa ko se boš čez koroško (al kje že) vračala domov, se ustavi še v Grosuplju, da ti še kaj za jest damo, da ne boš cel dan sam na soku in kavi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to si se pa pametno spomnila.............user posted image user posted image ...........bi reva nam še skup padla.........user posted image user posted image ............sej se hecam........jaz bi jo nafutrala, brez skrbi.................pa fishi, saraya..............in ostale tudi............user posted image

ma me tri bi se potrudle...pa bi ji nekak vampe zrihtale...če ne drugje v Ligrojuuser posted image

clock-img

14.12.2008, 22:45

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

user posted image  .... to je pa naš mali božičekuser posted image

clock-img

14.12.2008, 22:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ma me tri bi se potrudle...pa bi ji nekak vampe zrihtale...če ne drugje v Ligrojuuser posted image

mati božja.............

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

14.12.2008, 22:46

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

mati božja.............

kaj zdaj to pomeniuser posted image

clock-img

14.12.2008, 22:46

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Me to you,jjjjjjjjooooooooojjjj,kak mi je ta pupa sladka.
Pa sobica je tak luštnauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

14.12.2008, 22:47

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

če ne drugje v Ligroju

user posted image

clock-img

14.12.2008, 22:48

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

user posted image

...pa še ena iz telovadnice....user posted image

clock-img

14.12.2008, 22:50

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

če ne drugje v Ligroju

user posted image

kaj user posted image ...user posted image ...

..... to mi je v zvezi z vampi, da jo nafutramo..... edino na pamet padlo..... Orliča ni večuser posted image

clock-img

14.12.2008, 22:50

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

.... meni tuduser posted image

clock-img

14.12.2008, 22:51

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

zakaj mi je pa slike tak na malo shranlo na shrani.siuser posted image

na kolko ve pomanjšate...jaz sem dala prvo na 120...drugo na 100 pikslovuser posted image

clock-img

14.12.2008, 22:57

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

jaz bom pa jutri prvič probla malega nahranit po flaški...se počas osamosvajam...mogoče mi rata, da bom po novem letu kam šla za dalj časa...pa Meti sem oblubla, da greva mal migat...

user posted image Go Lana, go Jon!!!

Po novem letu pa migaaaat...user posted image

clock-img

14.12.2008, 22:58

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image ........................user posted image user posted image user posted image ...................luškan je mali...........................pravi cukrček................user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2008, 22:59

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image .....................hvala.............. user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 14.12.2008 23:00:27 >

clock-img

14.12.2008, 23:00

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pa seveda hvala tudi ostalim za lepe besede o neji in sobici.................user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.12.2008, 23:01

clock-img

ključek

pencil-img

9047

zdej grem pa spat................user posted image

nočko vsem....................

se tipkamo jutri...............upam............user posted image

clock-img

14.12.2008, 23:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image ,pa lara,kaki cukerčki so user posted image .Mali božičkiuser posted image user posted image

clock-img

14.12.2008, 23:03

clock-img

meta21

pencil-img

4980

zakaj mi je pa slike tak na malo shranlo na shrani.siuser posted image

na kolko ve pomanjšate...jaz sem dala prvo na 120...drugo na 100 pikslovuser posted image

Sej ti sploh ni treba manjšat... Jaz jih drugač za pošiljanje manjšam na 1000 pikslov pa je glih fajn

clock-img

14.12.2008, 23:04

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Tale ni pomanjšana..

user posted image

clock-img

14.12.2008, 23:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Tale ni pomanjšana..

user posted image

user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem