writing-img

RE: Septembrski sončki - drugič :)

clock-img

16.12.2008, 09:16

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

zakaj te je strah, da bo šel na hrbetuser posted image    

mene je tud tega strah,sploh pri marisi,ko se mi vedno na hrbet obrača.Ja če spi na hrbtu in bruha se dete lahko zaduši,kar po moji logiki kar drži,če pa je na boku,pa ko bruha,mimo stečeuser posted image

imam iste probleme kot ti Saraya. in me ful skrbi to njeno spanje oz. bruhanje, zato sploh ne vem ali naj jo dajem spati v njeno sobico ali naj bo še vedno pri nama.user posted image

clock-img

16.12.2008, 09:17

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ma poglejte mojga dečkota, no.... user posted image user posted image user posted image

user posted image

sicer nisem pristaš plazilcev, ma je pa lep ta tvoj Lex..........user posted image

clock-img

16.12.2008, 09:18

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..moram uporabljat besedo itak...ker imam ta paket....itak džabestuser posted image

a smo važniuser posted image user posted image

ziher procente dobiva, zato pa take piše, a ne user posted image ...............user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2008, 09:27

clock-img

ključek

pencil-img

9047

se...................user posted image user posted image  dni......................................pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image  tu.................joj, kok leti ta čas................

clock-img

16.12.2008, 09:31

clock-img

ključek

pencil-img

9047

spet imam monologe.................user posted image

clock-img

16.12.2008, 09:35

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

JUHU še 15 dni

clock-img

16.12.2008, 09:43

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

sEM Šla na nosečnost pogledat, če se septembrke že zbirajo... kot da ne vem, da je še prezgodaj... user posted image user posted image

LARA  - men si tut sumljiva
kaj boš mogoče ti odprla novo temo septemberčki 2009user posted image

clock-img

16.12.2008, 09:51

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

user posted image tole bo Božiček prinesel naši Mariji

kaj pa naj prinese ta večjima?
želje imata itak vesoljske.......
ima katera kakšen predlog? stara sta pa 12 in 6 let

thx

clock-img

16.12.2008, 09:51

clock-img

RAČKAPK

pencil-img

1413

ups, pa tko sem pomanjšala slikco
na zdaj je pa tko velika
ti ti ti kuža

clock-img

16.12.2008, 10:11

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

user posted image tole bo Božiček prinesel naši Mariji

thx

pri nas bo božiček tudi prinesel tega kužka............user posted image

glede idej za ostala dva.............pa morm mal potuhtat, ker imam iste probleme (nečak, brat, sestra.....)

clock-img

16.12.2008, 10:20

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

imam iste probleme kot ti Saraya. in me ful skrbi to njeno spanje oz. bruhanje, zato sploh ne vem ali naj jo dajem spati v njeno sobico ali naj bo še vedno pri nama.user posted image

Ma ni šans,jaz je še v kinderpetu nimam.Pa saj ne bruha nekaj ko spi,samo vseeno.Jaz si sploh ne znam predstavljat,da bi imela tak malegauser posted image v drugi sobi kot sem jazuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

16.12.2008, 10:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Naša Marisa je včeraj zaspala ob 2.45.
Skoraj šest ur se je matrala,da je končno zaspala.Katastrofauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

16.12.2008, 10:29

clock-img

leda

pencil-img

1480

imam iste probleme kot ti Saraya. in me ful skrbi to njeno spanje oz. bruhanje, zato sploh ne vem ali naj jo dajem spati v njeno sobico ali naj bo še vedno pri nama.

naša sicer tudi precej poliva, a ponoči minimalno. če sploh. spi pa na hrbtu že dolgo časa; res je, da pri nama, ampak glavo ma pa čisto vedno na stran obrnjeno.

clock-img

16.12.2008, 10:33

clock-img

leda

pencil-img

1480

Skoraj šest ur se je matrala,da je končno zaspala.Katastrofa

boga mala.

pri nas sicer nimamo večjih težav z napenjanjem; malo jo je pred kakim mesecem (sicer vedno sredi nočiuser posted image ). jaz sem ji večkrat na dan masirala trebušček, pa telovadila z nogicami, pa vzela bio gaia kaplice, ki so probiotične (tavelka je bila sicer razočarana, ker niso sladke. pri ad3 namreč vsak večer svoj gobček zraven moliuser posted image . ampak meni je bil to samo ekstra plus)  in jih je tudi moja pediatrinja pohvalila.

ampak sej zihr si že vse probala...

clock-img

16.12.2008, 10:38

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

leda,enkrat sem ji samo kapljice dala,pa jo je še stokrat bolj zvijalo.Jo pa masiram in malo pomaga.Drugače čez je nikoli,samo zvečer nekje med deveto in pol naprejuser posted image

clock-img

16.12.2008, 10:41

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

pf,mislim,da ni od AM.Sem predvčerajšnjim namerno jo probala pred spanjem podojit,namesto flaške.In je prvo kot prvo vse pobljuvala,pol pa jo je isto šraufalo.Ma ne vidim več logike,ko pa ponoči ziza parkrat na noč,pa nikoli ne poliva,pa nikoli je ne zvija,zvečer pa je cela štalauser posted image

clock-img

16.12.2008, 10:42

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: leda

naša sicer tudi precej poliva, a ponoči minimalno. če sploh. spi pa na hrbtu že dolgo časa; res je, da pri nama, ampak glavo ma pa čisto vedno na stran obrnjeno.

Marisa tudi tak ponavadi spi,ker se preveč obrača.Saj,če ima tak glavico,še nekako greuser posted image

clock-img

16.12.2008, 11:21

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Kaj bo prinesel božiček? Ne vem, ga moramo počakat user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

16.12.2008, 11:24

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

thx

po moje se takim otrokom želje izpolnijo. Če pa so vesoljske, kot si napisala, pa se proba pri željah kak kompromis sklenit. Kaj konkretno sta si zaželela?

Bubi je tudi pri babici narekoval, kaj si želi. In to je: Jaka na Luni. (risanka na pop TV). Ampak od te risanke se pri nas ne dobi čisto nič, smo morali pošteno zimprovizirat user posted image

clock-img

16.12.2008, 11:43

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Si končala torto? Daj eno slikico prilimaj, da vidimo mojstrovino

ni brk..... kaj pa zdej????user posted image user posted image user posted image

zdej pa razmišljam, da ii ji ga jaz kupila za naslednji rojstni dan
sam me je malo strah, da ne bom naredila krega doma

Račka.... ni samo kača za kupit.... je treba terarij, termostat, grelni kabel, pazit, da ima vodo, da ima dovolj toplo, da ima dovolj vlage... je treba imeti tudi prostor, ker terarij vzame veliko prostora..... je to kr velik stošek, veš.... Pa miške je treba imeti v skrinji na zalogi.... če niso vsi za to, bo problem, veš... user posted image

Joj, Saraya.... kako si?

Mi tri smo pa pravi zaspanci.... do 10h smo spali...... sicer je danes spet ob 5ih jedla, ma je ob 6ih že spala...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

16.12.2008, 11:44

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

LARA - men si tut sumljiva
kaj boš mogoče ti odprla novo temo septemberčki 2009

Malo morgen.... user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2008, 11:48

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Si končala torto? Daj eno slikico prilimaj, da vidimo mojstrovino

ni brk..... kaj pa zdej????user posted image user posted image user posted image

vseeno kako slikico prilimaj user posted image

Namesto brk pa bobi palčke zapiči not, tak pod kotom user posted image

clock-img

16.12.2008, 11:50

clock-img

babyboooom

pencil-img

238

Račka.... ni samo kača za kupit.... je treba terarij, termostat, grelni kabel, pazit, da ima vodo, da ima dovolj toplo, da ima dovolj vlage... je treba imeti tudi prostor, ker terarij vzame veliko prostora..... je to kr velik stošek, veš.... Pa miške je treba imeti v skrinji na zalogi.... če niso vsi za to, bo problem, veš... user posted image

jst mam mačka, k vsak dan prvleče miš na teraso....sam povej kam naj ti jih pošiljam....boš mela svežeuser posted image

clock-img

16.12.2008, 11:54

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Samo ni brk.... ajutoooooo.... pa tudi drugače ni profesionalno narejeno.... hahaha.... tisto razmazano okoli učke sem pa že popravla....

user posted image

clock-img

16.12.2008, 11:56

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

jst mam mačka, k vsak dan prvleče miš na teraso....sam povej kam naj ti jih pošiljam....boš mela sveže

Ma ne, hvala.... je že navajen, da mu jih odmrznem in pogrejem s fenom..... user posted image user posted image

Ker enkrat, ko se ti ne bo dalo več, bo kriza.... user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem