IZVIRNO SPOROČILO: pf
Lara saj ni mus, da ti bo zmanjkalo, mogoče je pa samo tak dan bil. Malo več pristavljaj par dni, pa mogoče bo. Držim pesti. Jaz sem Lani včeraj dala dodatek in prvič ga je tudi pojedla. 100 ml, mogoče bi ji lahko dala malo več. Bom danes probala več dati. Kdaj pa ti Lari daješ dodatek? Ob večerih ali tudi kaj čez dan?
Ma za dopoldne in tam do ene 4ih imam dovolj mleka... potem začne pa zmanjkovat... ob 5ih sem ji dala 60ml... bi Lara sčučala tudi več, ma nočem, da je sita potem 4 ure... ampak jo hočem čez dve spet pristavit... pol preden gre spat ji dam pa malo več, ker sem opazla, da pri meni spije ful manj...
Samo ti povem, da sem se teh čajev res naveličala..... Danes sem komaj 1,5 spila....
5300gramov ima.... Ona pravi, da je OK.... ma je v treh dneh, ko ji dam dodatek, sigurno kej pridobila....
Je pa ona ful proti prilagojenemu mleku... že na začetku sem to opazla... in danes mi je rekla, da nej ji rajš, kot AM dam sladko vodo ali sok iz jabolk... da ji lahko ponudim tudi kašico iz kuhane japke.... Ma dej, dej..... bom pa vsaj še en mesec počakala....
Tudi je bla ful presenečena in hkrati vesela, da sem jo dojila.... ker na začetku je slabo kazalo....