Naš sam še ni bil nikjer z Lano, mislim ni je še peljal z vozičkom.
Naš pelje, če jo jaz naštimam in mu predlagam, če bi jo peljal..... sam od sebe pa ne... če gremo skupaj pa tudi rad gura..
Se rad carta in igra z njo... previja včasih...
Čestitke: Marisi, Kaji in mami od Me to you.. Ob treh sem prišla domov.... je pasaloooooo.... Sva se s sinom tam srečala.... joj, kok nama je blo čudno.... hahaha
Naša pupi še ponoči še nikoli ni zbudila, od kar je začela redno spat... V najslabšem primeru se je ene parkrat ob 5ih zjutraj... pa sem si upala it malo žurat.... Zanimivo...... včeraj se je zbudila pa že nekaj pred polnočjo... Kako to? Zakaj to? Moj jo je potem nafilal s 130 ml hrane, ker drugače je ni mogel potolažit... no pol je zakomirala nazaj....
Ob devetih sem jo šla zbudit, ker ona bi zjutraj spala in spala...
Je DJ podeljeval neke nagrade..... pa je en tip jo dobil, ker je prišel od najbolj daleč - iz NG... pol sem pa jaz tega diđeja začopatila in ga vprašala, kdo si bolj zasluži nagrado.... tisti, ki pride od daleč, al tisti, ki ima doma dojenčka? hahaha.... itak,da sem tudi jaz pol dobila paneton in eno staro ploščo od 45 obratov.... jo bom v okvir dala, kaj čem z njo počet drugega?

Pa še podpisala sta jo...
Zdej se grem iz pižame spravit in umit...