Ma ja. sej sem danes v Oni brala intervju s tistim ameriškim dohtarjem.. me res mine, da bi sploh rodila v porodnišnici! Sam itak, da bom. Ka pa naj?? Pa nekak se bojim nasprotovati mnenju zdravnika, kljub temu, da so pred malo več kot tridesetimi leti moji mati zlo zlo zaj... če bi poslušali njo in njene filinge, bi imela jest zdej še enega bratca, tko pa je žal en dan pred porodom umrl. Pol pa vedi kaj je boljš pa kolk časa se dete dobro počuti???
IZVIRNO SPOROČILO: barba
Ej, Jancci pol sva se pa srečale! Jst sem bla tud na amnio dons. Pa mam naslednjo sredo spet.
Ti je Urh delal amnio?
Ja, vrjetno sva se res videli.

No, če se še kdaj srečava, te bom pa pocukala
Ja dr. Urh je bil danes. Kako pa to, da ti je ctg šele v petek naročil? Jest sem šla kar takoj po sicer neuspeli amnioskopiji. A teb jo je lahko naredu? No kakorkoli, če ne prej bo zgleda akcija v ponedeljek. Neki mi je to kar naenkrat blizu

Krizica!!!
Zdej sem 1 uro kidala sneg ko en norc. Boljš, da me ni kdo vidu, ker že itak mislijo da sem mal ubrisana, ker vsak dan skačem okol.. pol pa da še celo dvorišče (za cca 6 avtomobilov) skidam.. bi me pa vrjetn kšna mama v norišnico peljala.
Zdej bom pa še res izklopla telefon, ker se mi ne da več poslušat eno in isto sranje!!! Dost mam tega folka!
Danes greva k taščici na kosilo! Upam, da bo kej dobrega, pa veliiiiik, ker sem že ful lačna!
Lepo in radi se (s)mejte!