Ko sem prvič rodila sem bila v sobi zraven ene punce, ki je imela tok ubiskov...po 10 naenkrat jih je prišlo v sobo, pa še poleti je bilo in vroče in potem smo komaj dihali...potem pa so se pogovarjali o bedarijah, ki bi se jih lahko doma zmenli ali pa zunaj pred bolnico...niso bile nič povezane z novorojenčkom in mamico. Bedarija. Pa mene je to ful motlo, samo kaj češ.
Pr men je blo isto, sam da je bil april. Prav vse mame, tete, sestrične, ... nevem kdo še so bli zkoz tam.
niia ČASTITKE!
Jst sem se tud z mojmu

zmenila, da se rodi naslednji vikend. Takrat bo pa ja že hotu ven, saj bo že 10 dni čez pdp.

.... jst optimist
bom probala bit spet sama, če bo šlo...pa upam da ne bo kot prvič, k sma mogle bit cel teden notri
V porodnišnici KR je menda ful gužva in so tud po 3 mamice z

v sobi.

Ti verjamem, da je fajn bit sam. Zgleda, da bo v KR to zelo težko izvedljivo.
sam kaj, ko moj poje vse in ni šans, da karkoli sladkega posivi.
Moj je zdej enkrat kar na jedilno čokolado navalil

ker kao ni videl tiste ta velike milke zraven.
Men tud paše na cajte sladko, sam to sam dopoldne. Popoldne in zvečer mi hrana skoz manj paše.
Ronja - upam, da se kmalu umiri

Naša bo dopoldne v vrtcu in bom vsaj takrat malo bolj v miru.
Nevem pa kako bo v vrtcu z Meto. Od prijateljev mali je začel v vrtcu ful praskat in grizt ko je dobil sestrico. Doma je bil pa do sestrice in ostalih čisto normalen, nič ljubosumen in bistveno bolj nežen. Bomo videli kako se o odvijalo ...
Mogoč tole likanje kaj pomeni

Po moje pa tud .... bi mogla že zdavnej rodit, če bi kej pomenil
V petek imam pa amnio, pa me je kar malček strah tega, pa ne vem niti zakaj
.
Kiara24 - nč se ne boj, sej ni tolk grozno. Ful se probi sprostit, da te bo manj bolelo in ni panike.
Aja, pediatrinjo za Meto imamo dr. Alenko Ješe in je ful fajn. Za

pa nevem kako bo? Verjetno ga/jo bom kar k isti probala dat. Sem že pozabila kako je s temi P.
Dejte mi povedat, zakaj delajo enim amnio?
Se mi zdi, da je to ful odvisno od G in porodnišnice. Če imajo pri roki UZ z njim pogledajo, v KR pa na amnio naročajo. Menda je pri amnio fora, da pogleda kašen je maternični vrat in z eno lučko posveti, da pogleda še plodovnico.
Jst mam dons pdp, pa ne sam spodnji del trebuha boli, drgač pa nč. Grem kej počet ... rodit pa dons NE grem.
< Sporočilo je popravil barba -- 15.1.2009 11:37:37 >