Da bi imela kakšne popadke al pa kej podobnega ne vem... pol verjetno ne, ane?
Ne, potem definitivno ne! Popadke kar ornk čutiš

. Jaz sem bila tako vesela, da se je včeraj umirilo in da jih ni bilo toliko in niso bili redni... Je pa bolelo ko

! Ampak vseeno upam, da niso uspeli nič naredit in smo ostali pri 2 cm...
Sicer pa sem danes že vse oprala, ostale so mi še deke za po tleh, ampak to bom počakala do jutri (oz. do zjutraj), da lubi postavi omare nazaj na svoje mesto, sicer bojo spet takoj svinjske. Sicer pa sem oprala in posušila vse, kar se je nabralo v 14ih dnevih, ko smo bili brez stroja, pa še nabrala sem skup cotke za Lejlico, jih oprala, posušila in zlikala. Zdaj ponoči sem še počistila stare dolgove in sešila do konca tisto oblekico in srajčko za ronjo, tako da lahko jutri začnem šivat za Lejlo.
ac, čestitam, ti imaš pa Julovo dete!
nina, hvala za prijazno ponudbo, ampak kar se mene tiče, strije kar obdrži

. mogoče se bo kaka druga javila

.
jaz pa kar komaj čakam, da bom lahko malo počivala, poln kufer mam vseh teh obiskov, vsak ljubi dan nekaj: danes moji -moja mami je po noven usekana na božič, vsako leto hujše, včasih pa še vedeli nismo, kdaj je

. Jutri njegovi (njegova mami je podobna, samo malo manj usekana, ampak vseeno je treba prit enkrat okoli božiča oz. si želi), v soboto imajo njegovi sorodniki srečanje, to sem se uprla, no, saj me ni nič silil

- jaz ne grem, pa tamale tudi ne pustim it, ker tam kadijo!
Klinc jih gleda, če ne morej zdržat brez tistega sranja v gobcu, pač ne bojo videli malih otrok, vsaj ne mojih! Vem, da jih ne morem zavijat v vato celo življenje, ni pa treba, da jih lih največjemu sranju izpostavljam že v prvih 2 letih! ko sem bila noseča z Ronjo namreč nisem komplicirala in sem šla in sem tam 3x bruhala in skup padala kot za stavo - in po moje to ni glih dobro za mojo podnajemnico, tako da se letos tega ne grem več! Lahko si zmisli kar si če, ali pa pove po pravici, meni je vseeno, samo da sva midve (oz. metri) doma! Pa če bi bili tako strašno fajn ne rečem - no, če bi bili tako strašno fajn, verjetno niti ne bi kadili vpričo nosečk in malih otročičkov (ronja ni edina tam, sta še 2 drugi punčki, pa v principu sta povabljena seveda še ronjina bratranca, samo mislim, da oni tudi ne pridejo...)
temtem, meritve na UZ lahko variirajo za 14 dni, tako da vse, kar je v tem rangu, je ok! pa lahko ima pač krajše ali pa daljše nogice - Ronja je imela že od začetka daljše noge glede na ostalo, je pač tak tip - saj sva oba bolj dolgouda, vse cote so nama prekratke- ona je pa ista... Tako da se ne sekiraj, ne morejo bit vsi dojenčki po jusu!