Če otrok normalno brca, potem je verjetno to samo čep, lahko pa za vsak slučaj pokličeš v p., pa ti bojo povedali, ali naj se oglasiš. Moja sluz je bila tudi krvava, ne rjavkasta, je pa to malo odvisno od primera do primera.
Jaz sem vsa srečna, da Lejla lepo čaka, šivam na veliko, danes ponoči sem ob 4:00 končala zimski sling, zdaj sem se spravila na torbo za prenašanje otročička, ki jo bom mela tudi v vozičku, da bo mala malo bolj zaščitena pred mrazom. Upam,da mi rata, samo to je kar projekt, dvomim, da bom v 1 dnevu fertig, čeprav bi bilo noroooo!
Ronja, uživajta v pa pazi, da ne boš musklfibra dobila .
hehe, včeraj ni bilo nič, se je mala odločila drugače in sva se na 15 min. menjala, da sva jo probavala uspavat nazaj (verjetno sem jo zbudila, ko sem šla v sobo po sukanec), potem pa jo je kar lubi uspaval, jaz sem pa v 2. sobi šivala... In je prišel ob 2h čisto crknjen, jaz pa še nisem bila fertig, tako da je on seveda takoj zaspal, jaz ga pa ob 4h nisem mela ne srca ne moči budit

. Zdaj spet oba dremuckata, revež je čisto izmozgan, piše seminar, malo ful on folga, da lahko jaz delam,...
Sicer je pa res, da sem po

dostikrat mela musklfibr - ampak zdaj ne, ko sem

. Sicer pa - mi ni bilo jasno: na jazzbaletu smo naredile po 250 trebušnjakov, pa nobenega musklfibra, potem se pa midva spraviva k stvari, pa naslednji dan musklfibr v trebušnih, ko da sem ne vem kaj počela - pa še vedela nisem, da sem se kaj naprezala, pa tudi ne traja zadeva 2 uri, vseeno...
jaz
njoke naredim, so mi domači ful boljši. Zdaj jih imava vsaj za 4x, mogoče celo 5x v zmrzovalniku:) bo prav prišlo po porodu.
V Lj. tudi naredijo UZ kolkov in ni treba široko povijat, če je vse ok. Pri Ronji hvalabogu ni bilo treba, ker bi bila res boga v tisti vročini cela povita...
Meni se prav nič ne mudi it rodit, zdaj ravno lepo delam, šibajo zadeve, naj še malo počaka, potem itak ne bom mogla nič naredit...
Deklce a je to normalno.... mali me je vceraj brcal 3 ure non stop od 11ih zvecer do dveh zjutri..... pa se na vse strani.... ma 3 ure brcanja ni normalno a ne?
Za moji punci je to zelo zelo normalno. Če ne brca toliko, sem že vsa panična
Glede blazinice sem nekje zasledila, da obstaja še Baby Sense, pa Nanny, ne samo Angel Care. Pa verjetno še kakšna druga.
Koliko pa so in kje se dobijo, če mogoče veš?
Aha,
khurde, super, č esta oba v isti bajti - no, saj H&M itak nima niti enega samega samcatega zimskega kombinezončka - nobene cifre, ne moreš verjet! Bomo šli še v C&A. Sicer pa če bo Lejlica še dolgo počakala, recimo do roka, mi pa mogoče celo rata kaj naredit

- tudi za mojo razbojnico

.