Sva tudi midva gledala Gospodarja prstanov
evo, jaz pa ne vem kam bi se dala in kaj bi gledala. Tile Gospodarji prstanov me ful ne mikajo. Sej mogoč če bi enga gledala bi bila pol drugačnega mnenja

.
Ja, saj pri meni božanje mehurja ponavadi tud ni božanje. Sam sem mal lepš napisala

. Zdajle sem ležala na kavču in sem ga mogla parkrat kar not popravit, ker je en del tolk ven gledal, da je kar zabolelo. Sam ni mi jasno, začel se je pri rebrih zdaj je pa bila tavečja izboklina že čist dol nad popkom, ... da se ne bi dete spomnilo in se še kje obrnilo

.
Jaz sem v 1.nosečnosti tudi proti koncu ful zatekala, zdaj pa kokr kateri dan. Če je preveč napora, potem imam zatečene noge (ne podplate, nart in prste) in prste na rokah, drugače pa kar gre.
Pralni dan bo pa jutri na vrsti

, ve bote pa že rešene. Likam pa že en mesec ne. Mi hodi ena gospa. Že itak me non-stop hrbet in vratna vretenca bolijo pa je

rekel, da bo on eno zrihtal, da bo prišla,...in sem hitr zgrabla in izkoristila možnost.
Moj je danes izjavil, da bi najraje rok na marec prestavil

, ga je začela panika grabit, ker ne ve kak se bo organiziral. Sem mu malo na zvit način razložla, da nikakor ne želim, da bi bil Nejc v času, ko bom v p. pri tašči, ampak naj kar lepo v vrtec hodi in ne spreminja njegovega ritma. Po vrcu pa prideta lepo oba k meni na obisk. In da bogi revež ne bo še brez atija cel čas.