I'm back
še vedno dežujepa še nič nisem zrihtala
bom mogla nasl. tedn spet v Lenart it..ker dobim v ponedeljek komaj vse rešeno iz Pošte.. Ajoj,ajoj v Sloveniji pa res si moraš vzet čas če hočeš kaj zrihtat
..to je verjetno sam pri nas tak, da če bi lahko kaj zrihtal v enem dnevu pa bi se ti tak verjetno Marija pokazala..
IZVIRNO SPOROČILO: janaja
tasa_m mene tud cukr mal skrbi mam drug teden pregled, pa me je res kr mal strah, a se ti je to na kilcah pa na velikosti
vidl ( da so te pol dal na test)
janaja,..meni je dala napotnico za diabetologa zato, ker sem imela slabe rezultate iz testa glukoze. Naša

je do zdaj stalno zaostajala za tedn dni po velikosti.. Zdaj pa mi ni delala niti UZ pa nič. Nazadnje mi ga je 11.11 ko sem imela MF. Je rekla, da bo bolj pogosto po novem letu,tak da bomo vidli.
Brez skrbi, vse bo ok..naj te nič ne skrbi..
IZVIRNO SPOROČILO: felix7
jaz se bom mogoče spravila piškote pečt - prvič v življenju (sama)
držte pesti, da jih ne zažgem :)
aja, tiste bolj izkušene gospodinje, a se jih v pečici peče z ventilatorjem ali brez?
si jih že spekla? Pol pridem na kakega..
Dali* nisem ti rekla še hvala za recept za liker. Hvala ti. Bom danes mojemu predlagala, da na sprobava pred prazniki. Itak mi je od nasl. petka pa do 18.01 2009 doma..tak da ga bom z nečim mogla zamotit, da bom jaz lahko na računalniku. Drugače bo borba..

Zanima pa me naslednje, količinsko koliko pride tega likerja ven? Sem mislila, da bi to dala za kakšno darilce zraven..sicer bom nasploh delala prvič ampak važen je trud a ne??