IZVIRNO SPOROČILO: spps
dajte mi napisat kako doživljate nosečnost,priprave na novega člana,vas je kaj "strah" poroda...?
Oh kako fajn tema...glih sem rekla, da te nosečnosti ne dojemam glih kot prve, ko sem vsak teden brala, kako/kaj/zakaj se dogaja z dojenčkom...tokrat se mi zdi, da ga kar malo "zanemarjam" oz. da se sploh ne zavedam, da prihaja nov član...cunjice in opremo nekako odlašam s pripravami...nisem tako neučakana kot prvič, ko sem imela čas samo za to...
Tokrat me je pri porodu strah edino tega, da nebi rodila kje po poti, ker je bil moj prvi porod brzački (2,5 ure v porodni)...drugače pa se tolažim s tem, da otrok mora ven na takšen ali drugačen način

...noben še ni ostal notri...
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec
Imam še nekajvprašanj predvsem za tiste, ki ste že rodile: Kako ste se pa znajdle potem po porodu doma? So vam pomagale kaj mame, tašče...? Je bil mož ali fant priden, je znal in zna z otročkom?
Kaka pričakovanja pa imate do bodočega očka tiste, ki ste prvič noseče?
V prvo je prišla moja mama za en teden k nam in poštimala vse, pa moj je bil doma...tašča??? ima dve levi roki...potem sem pa kar samostojno vse sama...in mislim, da bo tudi tokrat tako...
Naš tatko pa je tako zlat tatko, da bolj ne more bit...on je prava igrača za otroke in tudi poštimat zna vse in se na njega lahko 1000% zanesem...kuha, pere, previja, umiva, kopa in poštima našo pupko...in tako ponosen je na novega člana, da je v službi kot kakšna raglja, ki skozi naznanja, da bo ponovno očka...sprva se je bal, da bo naši punci kaj polomil in je bil prav "preveč" previden...kasneje je bil malo "ljbosumen" glede dojenja, pa ne zato, ker si je mala prisvajala zize, ampak, ker je on ni mogel podojit

...pa smo rešili tako, da sem si čez dan mleko stiskala in sta imela onadva ritual zvečer s flaško...