Pozdravljene drage moje !!!
Tudi jaz sem si danes privoščila pri spancu.Kadar mi je za spanje ,pač izkoristim.Ob sedmih sem se vstala ,pa dragemu spakirala hrano za sabo je šel spet na furo.Pripravla sem nama zajtrk ,pa kapučino.On je pol šel jaz ,pa sem rekla grem še malo nazaj.Je rekel ti kar idi,pa sem res zaspala ko top in se zbudila ob pol enajstih.Bila sem v trgovini in naredila mali nakup.
Božičnica- moram se malo pohvalit,da so na moji firmi včeraj delali zadnji dan v tem letu.In smo dobili že plačo nakazano teden dni prej,plus paket v katerem so bili suhi izdelki,kava,napolitanke ,čaj,čokolada,sir,smoki in zraven tega smo še dobili 300 eur božičnice,sicer sem jaz dobila polovico manj ,ker sem pač že pol leta na bolniški.Ampak bolje nekaj ,ko nič.Glede na to ,da se zelo pozna ta svetovna kriza tud pri naročilih sem res presenečena ,da smo še sploh toliko dobili.
Porod - nimam izkušenj in se prav nič ne bojim.Kaj bo bo ,samo ,da bosta zdrava.Jima ,pa vsak dan težim ,da morata imeti vsak po dva kg ,prej se ne mislim z njima pogajat.To je res morda edina stvar na katero sem bolj pozorna,ker že glede na to ,da sta dva je tveganje večje.Upam ,pa ,da je moja maternica ,kot čigumi in da bosta res čimdalje tam notri.
Lorencia - dobrodošla med nami.
Tako izpoved končana.Skuhala si bom malo kasneje danes,ker sem malo prej imela komaj zajtrk.Grem,pa zdaj probat malo na steno risat ,da ne bo prej marec preden mi bo ratalo.Če bo int. delal se še kaj javim sicer,pa čimprej ko bo možno.Pri nas za vikende int. štrajka ,ker je večina priklopljena na računalnik.Lep dan vsem.