writing-img

RE: Marčevke 2009 - 3. del

clock-img

16.12.2008, 13:39

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

pa kokica!!!!!

ti splohe ne slediš....

ali se vidimo v petek ob 17ih pri Ilichu??????

clock-img

16.12.2008, 13:39

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

že pijem vodo, ker nimam Donata-kot mi je ena svetovala...pa sem pozabila katera...user posted image Pa upam, da bo pomagalo!

clock-img

16.12.2008, 13:40

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

pa kokica!!!!!

ti splohe ne slediš....

kokica je bla zdaj na kakau pa ji je oproščeno.. tak da MalaČebelica ne se razburjat user posted image user posted image

joj se že pa smejim ko mlado tele.. user posted image

clock-img

16.12.2008, 13:41

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

pa kokica!!!!!

ti splohe ne slediš....

Aja, toooooooooooooooo!
Mhmmmm, jaz delam v petek do 15ure....v MB...pa mi ni še 2 uri čakati v MB....Tak da, jaz bi raje po praznikih...Ve se pa kar zmenite!

clock-img

16.12.2008, 13:41

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pa kokica!!!!!

ti splohe ne slediš....

kokica je bla zdaj na kakau pa ji je oproščeno.. tak da MalaČebelica ne se razburjat user posted image user posted image

Hvala Tasa...si me malo zagovorila...user posted image

clock-img

16.12.2008, 13:42

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

tasa - dobro si se drla user posted image je palilo

seznam je pa pravi taki kot je spodaj - ker si se ti prva javila in je važno da si prva na seznamu user posted image user posted image user posted image za ostale pa ni take sile - glavno da vse pridemo user posted image user posted image user posted image user posted image

se pravi, petek ob 17h v Ilichu:  user posted image

• Tasa_m user posted image
  • Trezika user posted image
  • Frutolina user posted image
  • Persida user posted image
  • MalaČebelica user posted image

clock-img

16.12.2008, 13:43

clock-img

helimaša

pencil-img

1165

čao!

nč vas nism nazaj brala....predvidevam da je itak sam en čvek.....mene je prej spet neki zvil....tko da sm bl na župcah.....sam vseen kuham golaž če se mi bo slučajn kej zaluštal.....zdej je še mojga neki zvil....je vmes mal dam pršu.....ma drisko in je čist boščekuser posted image user posted image .....je vzel lekadol pa čaj in se pokril z deko.....in je reku da je mal bolš.....tko da bomo vidl kaj se bo dogajal čez dan.....sam da Maša kej ne stakne.....
vidm da spet kr neki lapateuser posted image user posted image .....a drgač je kej novga.....
ena je tetica postala.....ČESTITKE......
drgač je pa vreme bl za en user posted image ......

clock-img

16.12.2008, 13:44

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

pa kokica!!!!!

ti splohe ne slediš....

nooooo pa saj se nisem tak mislila.... samo v službi je časa za malico pol ure ne pa tooolikoooo user posted image user posted image user posted image user posted image po pol ure se že spodobi da se javiš na RR user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa če naredimo bolj zgodnjo uro - ob štirih? ali pol štirih?

clock-img

16.12.2008, 13:48

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

pa kokica!!!!!

ti splohe ne slediš....

nooooo pa saj se nisem tak mislila.... samo v službi je časa za malico pol ure ne pa tooolikoooo user posted image user posted image user posted image user posted image po pol ure se že spodobi da se javiš na RR user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se še nekaj spomnila....mislim, da mi niti to ne bo šlo skozi, ker ima moj dragi službeno čago, pa ga bom morala tja peljati....user posted image

clock-img

16.12.2008, 13:48

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

meni je čist vseeno za uro.. jaz bom že priplesala do ilicha. Sicer pa se lahko dobimo zdaj pa še po praznikih,pol nas verjetno natakar nebo več vpr. če za začetek prinese kaj vinčka.. user posted image  
hjoj, se ga kr spomnim, kak je bil posrečen.. user posted image

clock-img

16.12.2008, 13:49

clock-img

helimaša

pencil-img

1165

vidm da se mente za srečanje.....očitno bo vam bolj uspelo kot pa nam

clock-img

16.12.2008, 13:50

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image  ve se boste basale z sladoledom in torticami, jaz pa bom iz torbice mandarine jedla.. Sladkega ne smem user posted image , pol pa moram nekak sadje prišvercat..

clock-img

16.12.2008, 13:51

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

meni je čist vseeno za uro.. jaz bom že priplesala do ilicha. Sicer pa se lahko dobimo zdaj pa še po praznikih,pol nas verjetno natakar nebo več vpr. če za začetek prinese kaj vinčka.. user posted image  
hjoj, se ga kr spomnim, kak je bil posrečen.. user posted image

ha ha ha - točno ja. do takrat bomo mogoče že imele dovolj vlke trebuhe, da bo skapiral user posted image user posted image user posted image user posted image

ja dobro - tepa pustimo pri Ilichu v petek za ob 17-ih, če so že nekatere potrdile to uro pa se pol zmenimo še enkrat za po praznikih.... ok????

clock-img

16.12.2008, 13:52

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

vidm da se mente za srečanje.....očitno bo vam bolj uspelo kot pa nam

ja, nam kar rata zaenkrat..

Upam, da bo tvoj čimprej boljši pa ti tudi... evo user posted image user posted image  eno mali in eno veliko, če mala slučajno ne pomaga.. user posted image  

clock-img

16.12.2008, 13:53

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

user posted image user posted image  ve se boste basale z sladoledom in torticami, jaz pa bom iz torbice mandarine jedla.. Sladkega ne smem user posted image , pol pa moram nekak sadje prišvercat..

ja to pa res....

lahko pa gremo kam drugam. ko majo tudi sadne kupe al pa kaj - pa lahko dobiš sadje. ker pri ilichu se spomnim da nimajo sadja - je nekdo na prejšnjem srečanju hotel imet

clock-img

16.12.2008, 13:57

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

ja to pa res....

lahko pa gremo kam drugam. ko majo tudi sadne kupe al pa kaj - pa lahko dobiš sadje. ker pri ilichu se spomnim da nimajo sadja - je nekdo na prejšnjem srečanju hotel imet

ni panike. Mogoče najdem kaj dietnega pa tud gre ven za mojo rit.. user posted image
saj me več ne gane to, če bi blo prejšni tedn bi še me zdaj pa je že ok..sem se navadla.

zdaj pa mam dovolj deža!!! Naj neha deževat!! Da bi me vsaj enkrat to vreme ubogalo bi bla srečna.. user posted image

clock-img

16.12.2008, 13:59

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Jojjjjjjjjjjjjjj, mene tudi to vreme počasi ubija................! pa še kar bo tako, ne? Jaz bi pa sneg.....

clock-img

16.12.2008, 14:03

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Jojjjjjjjjjjjjjj, mene tudi to vreme počasi ubija................! pa še kar bo tako, ne? Jaz bi pa sneg.....

ja, jaz tud sneeeggg...   user posted image  pa ga ni in ni in ni... user posted image  

clock-img

16.12.2008, 14:06

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

punce ful je toplo zunaj za ta letni čas - meni kaže 8 stopinj....

tak da po moje snega ne bo še tak kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2008, 14:12

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

tak da po moje snega ne bo še tak kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image

pa daj nehaj no....pusti nama s taso vsaj sanjati....user posted image

clock-img

16.12.2008, 14:20

clock-img

MalaČebelica

pencil-img

4000

oprostiiii... tepa ne bom več user posted image

samo malo pa vaju morem jezit. drugače vama bi lahko bilo še dolgčas... user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2008, 14:21

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image  hehe ja ne,..
Men pa kaže 7,9 stopinj, mogoče zato ker sem bližje Pohorju imam bolj mrzlo.. user posted image user posted image

sem šla zdaj malo še na forum : kaj pa Mariborske nosečke?   Tam pa se nič ne dogajauser posted image ,..vsake toliko časa dam nov seznam gor

clock-img

16.12.2008, 14:22

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kaj zdaj pa so vse pobegnile....???user posted image
Buuuuuuuu, mene je strah.................user posted image

clock-img

16.12.2008, 14:23

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image user posted image  hehe ja ne,..
Men pa kaže 7,9 stopinj, mogoče zato ker sem bližje Pohorju imam bolj mrzlo.. user posted image user posted image

sem šla zdaj malo še na forum : kaj pa Mariborske nosečke?   Tam pa se nič ne dogajauser posted image ,..vsake toliko časa dam nov seznam gor

Sem te vidla tam, ja....user posted image

clock-img

16.12.2008, 14:24

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Kaj zdaj pa so vse pobegnile....???user posted image
Buuuuuuuu, mene je strah.................user posted image

hehe, jaz sem še tu..
sem si mogla sladkor zmerit pa mam spet povišanega.. user posted image user posted image  Pa jaz se ne grem več. Sploh več ne vem kaj še lahko pa kaj ne smem jest da se mi ne poviša.. user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem