No evo še mene. Sem vas tko na izi prebirala, uro in pol....pa seveda gledala tv...jooj, midva imava pa novo posteljo, in danes sva dobila še dormeo jogije...bo treba it probat, pa mi kar ni za iti iz dnevne...
Poleti sva si posteljo prestavila iz spalnice v dnevno, ko imava plazmo tv..in tko ogromno dnevno....ful je bilo carsko, oa wc takoj zraven....haha , no danes bo pa treba v spalnico nazaj
je rekel moj; sej
ti bom tv kupil še za tam...ko imava tak steber in je itak pripravljeno že za tv. No kako bo z dormeom še ne vem...nekateri pravijo da se ga moraš kar navaditi. Do zdaj sva spala na francoski postelji 160 x 200, je bilo ful fajn, samo malo prostora, zdej ko bomo 4, pa če se bomo hoteli pocrkljati, pa res ne bi bilo več placa..no skratka, moja mami je rekla naj ji posteljo dava dol, ko je zdaj spala na enem stegnjenem kavču (oči namreč fuuuuullll smrči..in je sam v spalnici...haha, prav mu je..), aja, morm povedat, da smo mi čisto zgoraj v mansardi, v sredini so moji starši, spodaj pa sestra z družinico, no sama z otročki ker je ločena....
no, in sta hotela posteljo moj oči in moj dragi čez balkon spustiti dol na dvorišče in potem čez njihov balkon k njima, pa se je
prevagala in zgrmela na tla...sam ni ne vem kaj sesuta no...jutri pride že en naš kolega mizar, ob 8.uri jo popravljat.....ja privezana je bila na dve vrvi, vsak eno sta držala, pa je en prehitro spustil in seveda se je snelo ven, ko je ful taka gladka..no mami bo še eno noč na kavču, ki pa ga je že prestavila v dnevno....
Jupi....jutri, no to je že danes imam pa dopoldan UZ,,,,bom poročala.....gresta očka in sestrica zraven, seveda, tega ne smeta zamuditi, da jima kaj ne prekrijem...
nič, grem še na wc,,,aja, a se od vas katera kopa v masažni banji? A mislite da ta hrup, ki ga delajo mehurji, kaj moti
? Mene je tako brcal, sem pa masirala samo hrbet in noge, kot vedno....
Darilo za božička? Pojma nimam še....bo treba počasi razmislit.....joooj, kak me je brcnil zdej spet, ko sem hotela bolj zajeti sapo....to me fuuul zaboli nekje 5 cm nad popkom levo ali desno...Ful mi je bolj neprijetno če brcne v zgornjem delu trebuha, kot pa spodaj, ko itak skos rogovili, levo deno, sredna....
Bolečine v porodni smo v prvo blažili z masko, ki ne vem če je sploh imela kaj učinka...samo fuuul me je utrudilo vse skupaj, kot je ena že napisala...pa samo 4 ure je trajalo...ja ne vem, če bi lahko tako vztrajala še ene 4 ure..po mojem bi bila res že vsa nakomirana...me je pa bolelo ko
...
Sem pa potem na oddelku šla na wc, pa ne takoj ko so me pripeljali, grem lulat, pa roke umiti, ej so se kar tresle in tresle,,,ni in ni nehalo, potem pa kar naenkrat sivo...samo hitro sem prišibala do postelje in dobesedno padla na njo...jooj, ma me ne bi sploh porajtal, da sem skup padla, ko sem bila sama v sobi...sam po mojem sem bila tako izčrpana od vsega skup...ne vem če je bila to maska kriva..možno pa da je...bom pa probala marca malo potrpeti brez, in upam da bom lahko popadke podihala tudi v stoje in hodila...muka je ležat in samo z enega boka na drugaga dajat....
ej punce zdej pa res grem no....upam da sem na vse odgovorila, če sem kaj pozabila, me pa spomnite....
lepe sanje...