saj verjetno bo šlo vse v redu, samo lahko pa tudi ne ...
Takšna nevarnost je tudi pri CR!
Sama upam, da mi bodo dali tretjič možnost odločitve CR ali naravni porod in definitivno bi se odločila za slednjega! Prvi porod sem rodila naravno, ko sem prišla domov je bilo vse že čisto ok, čeprav sem bila kar fajn rezana... Nobenih bolečin več, malo špikanja 14 dni, potem pa sploh nisem vedela, da sem rodila.
Ampak CR... po zbujanju iz operacije, ki je bilo hudo, res hudo, sem skoraj omedlela ob vstajanju, slabo mi je bilo, da o bolečinah ob vstajanju, dvigovanju otročka, niti ne govorim. Še tri mesece po porodu ni bilo vredu, zdaj pa lahko napovedujem vreme glede na bolečine (9 m po porodu).
In da o trenutkih, ko prvič dobiš svojega otroka v roke, niti ne govorim. Pri naravnem porodu sem ga dobila takoj, ga pocartala, tolažila, dojila v intimi, miru... pri CR sem ga videla šele 2 uri po porodu, v sobi polni ljudi, nobene intime, priklopljena na kable, moža sem morala trikrat prosit, da mi ga pristavi za dojenje - ON mi ga je moral pristavljat, ker se sama nisem mogla premikat!
Ne, ne, ni primerjave. Za tretjega otročka si res želim naravni porod! Na tvojem mestu ne bi niti razmišljala, če ti dajo na izbiro.
< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 12.12.2008 19:13:36 >