IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Mene je prej čisto povozilo
Zdaj sem že malce bolje, lačna sem kot volk, ampak mi je obenem še vedno ful slabo, zato moram počakat, da se tole unese... Še dobro, da je babi lahko prišla malo na obisk in sem se za pol ure ulegla, ker se je Gregi crkljal pri njej.
Naty*, lepo, da se javiš
A je prvi zobek zdaj že čisto zunaj?
Grem si zdaj pogret juhico, mi je manj slabo.
Boga

, a si kako virozo fasala??? Lepo, da je babi prišla, da te je mal razbremenila.
Ja ta prvi zobek je že čist zunaj, se celo že vidi, ko se nasmeji

. No javim se pa zdej bolj poredko iz čist praktičnega razloga. Moj mali divjak je zdej pogruntal, da se da po kolenčkih prit kamorkoli

. Kar pomeni, da ga ne morem pustit na puzlah in it niti na wc, ker se napoti za mano. Če sem na računalniku pride do sem in mi hoče ugasnit računalnik na gumbu

. Zdele dva dni ma še foro, da se da na vse štiri (rit v luft), pol bi pa on vstal

. Pa ne ob opori, ampak sred dnevne...dvigne eno roko in vsake tolk ga potem obrne in pade na hrbet in seveda z glavo ob tla

. Ful je že hiter in dejansko pride kamor hoče, niti za minuto ne more bit več sam.
Skratka cel čas mu visim za ritko, ker naju je presenetil s tako zgodnjim puzanjem in stanovanje še ni "varnostno preverjeno

". Pol se pa rajš bl poredko javim, sam da vas mal pozdravim in pogledam če ste vsi vredu

.
katy kdaj pa greš lučke gledat? Mi smo se odločili, da gremo v Ljubljano enkrat po 27., ko bo vsak večer sprevod dedka mraza

.