A vidva sta se tud stiskala ponoči

. Ma sej veš kaj... kokr se že pritožujem, mi po eni strani kar paše

. Sej ne bojo dolgo tolk majhni

.
Ja pri nas je res živahno, evo zdej spi, da lahk mal pišem, drugač more bit skoz zraven

. Sej bi tud js mu več pustila, ampak mava odprte stopnice na hodniku (morva kupit ograjco)

, tko da se prosto giba sam po dnevni. Pa še to morm bit zraven, dokler se ne znebim velikega drevesa življenja, ki mu je tolk zanimiv

pa dokler ne kupim zapiral za tavelike predale.
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Danes bi temu res lahko rekli dobro jutro, če odštejemo mojo migreno, ki je za 70% bolje, ni pa še čisto ok. Ampak po izkušnjah vem, da bo danes tekom dneva ponehala
No, zakaj torej dobro? Ker je Gregi celo kar lepo spal
Spat sem ga dala ob 22h in je po presledkih težil vse do 23:30, ko je začel noro vreščat in se je drl pol ure
Pomagalo ni nič. Ampak potem je zaspal in spal do 2h, ko je rabil le malo soka in dudko, da je potegnil kar do 4:15
Potem smo po stari navadi do jutra intervalno tečnarili
Apetita včeraj ni ravno imel, jaz pa ne energije, da bi ga silila s hrano, zato je pojedel le slabih 500g. Razredčen sok je pil brez problema.
Saj bodo menda vsi začela sčasoma kaj bolje spati
Pri nas smo malo piko selili v otroško sobo pri 4 mesecih, ker je lepo prespala noč
Če se je 1-2x zbudila, sva jo itak takoj slišala po babyphonu.
Naty*, evo, en moj maratonsko dolg post
Upam, da migrena čimprej čist mine

pa

za "bolje" prespano noč. Kolk je vse relativno ane

. Ene bi znorele, če bi jim tkole spali, ene smo pa ful vesele, da vsaj nekaj ur vmes spijo

. Kar se pa tiče selitve v sobo, sva ga midva preselila takrat, ko se je zbudil enkrat al pa dvakrat za hranjenje. To se mi je zdel čist vredu

. Ah drugače pa itak, da bojo enkrat prespali vsi celo noč. Tole bomo pregurale, pa bo ane

!
No vsaj mal si rešla situacijo, ker mi je tole zatišje na hroščkih že sumljivo

!
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*
SS mogoče ima pa Manca zagon rasti, da spet je ponoči. To ponavadi traja od nekaj dni do ene 2 tednov, kakor pri kateremu.
Ej, sem vidla, da si me kr odpisala za sobotno zabavo
. Jaz sem pa mislila prit, zdej pa bom rajš doma mulo kuhala.
Itak da prideš!!!!!!!!!!
Podpišem, tegale se pa je za bat

!
tana js mu zelenjavne kašice vse doma delam,ker so mi tiste iz kozarčka bljak

. Kar se pa tiče odstavljanja, sva šla midva tud kr hitro na 3 obroke in sva tud kr hitro skenslala dnevno dojenje. Od začetka sm mela probleme, ker si je mali prej res ogromno mleka naredu. Pa sm pustila, da se je samo pošlihtalo. Včasih ko je blo res nevzdržno, sem mu po obroku dala še, da je parkrat potegnu (itak se s tistim samo napije), da je napetost vsaj mal popustila. Pa nekajkrat sem si spumpala pa mu dala zvečer k žitni kašici mleko. Zdej se je pa nekak uredilo. Res mam zvečer že ful polne, ampak jih potem tud sprazni, čez noč je pa točno tolk kokr rabi (dojiva se približno tko kot vidve: zjutraj ob 6 ali 7, zvečer ob 19.30 pa enkrat do dvakrat čez noč). Narava že zna poskrbet, da je prav

!