IZVIRNO SPOROČILO: buči
Dan, kako je mraz pri nas! Ko smo se zbudili, je bilo -10!!!!!! Ampak jaz bom šla vseeno malo ven - sama, ker jih ne bom vlekla na ta mraz, da se spet kaj ne prehladita, ko smo se komaj pozdravili. Jutri pa spet služba ...
Ampak je pa že plača ...
Pa razprodaje!
Končno si bom po nekaj letih omislila šoping med razprodajami! Ali sem bila ful s trebuhom, ali noseča, ali ravno po porodu ... Vedno v času raprodaj ...
Tako, da letos pa res padejo vsaj eni fajni škornji, samo ne vem, kam naj grem sploh gledat, ker imam problem, da jih ne zapnem ali so pa prenizki, kr imam malo višji nart ...
Kdaj pa začnejo razprodaje? Uradno. jaz tudi nimam nič za obleč, puloverji so zguncani, hlače pa vse prevelike, ki sem šla poleti 10 kg dol.

. bo treba kej obnovit. sem rekla, da si bom kupla kej, ko si najdem službo, ma sem ugotovila, da nimam niti hlač za it na kak razgovor, ki so mi vse ful preširoke.

Ta teden je pa moj še pop. dežuren, pride ob treh in gre nazaj za peto do sedme.

Pol bojo pa vse izropali.
Mogoče pa si ustrelim do Postojne vsaj za eno urco, pa če mam srečo kej najdem. Bomo vidli. Nočko.