Čer!
Sem čist v zaostanku ...
Včeraj smo bili na izletu, smo se imeli fajn, da našnji dan je bil pa deloven, sem prala in pospravljala cunje, kuhala, generalno spucala hladilnik in pečico, možek je pa okna silikoniral, ker smo ugotovili da nam povsod neki notr vleče, pa ogromno plina pokurimo
mater te instant novogradnje, za bruhat, sem tko jezna zadnje cajte... se na eni strani stanovanja plesni losamo, pa na drugi ven udari
...
Janez je priden, sam zgornji enki ga ful matrata, sicer smo pa zdravi
Jutri greva v varstvo, sem prej z varuško govorila, pa je predlagala, da jutri že kar tam ostane za ene 2 urce, ker kaže, da ne bomo imeli nobenih težav
Jaz bom pa tačas nujno šla po fasngo, ker hodimo že 3 dni, pa kar ne pridemo do štacune
dones sem se celo že zapeljala tja, pa je bla že zaprta
pa še papirje za vrtec in oroški dodatek moram oddat ... Mogoče bom šla še za 1 urco delat, bom vidla kako se bo Janez obnašal v varstvu ...
Zdele grem pa mal slikce uredit, sta bila tast in tašča pri nas na obisku, pa je tast spet svoj turbo fotoapart vklopil in naredil ene 100 slik
ja mal je ubrisan na fotografiranje ... brez fotoaparata sploh ne zna dihat
pol jih bom pa še neki razvit poslala... mogoče še kakšno luptno tle objavim, da boste vidle mojga fantiča (no, za tiste, ki ga že dolgo niste).
Pol vas pa še malo preberem ...