writing-img

RE: Februarski sončki - 8. del

clock-img

18.12.2008, 12:36

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

Carica se prebuja, greva papat in potem na sprehod po oblacno-vlazno-vetrovnem Bruslju... fuj ! user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 18.12.2008 12:37:09 >

clock-img

18.12.2008, 12:46

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Carica se prebuja, greva papat in potem na sprehod po oblacno-vlazno-vetrovnem Bruslju... fuj ! user posted image

saj ne bo več dolgo pa se boste sprehajali po deževno sneženi Sloveniji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 12:48

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

saj ne bo več dolgo pa se boste sprehajali po deževno sneženi Sloveniji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O ne, si pozabila, da sončka pripeljemo s seboj? user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

18.12.2008, 12:49

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

Tista vlaga je razlicna od te tukaj... boljsa in domaca... user posted image

clock-img

18.12.2008, 12:50

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

O ne, si pozabila, da sončka pripeljemo s seboj? user posted image  user posted image

ok, super... te držim za jezik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 12:51

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

domaće je domaće user posted image

clock-img

18.12.2008, 12:52

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

domaće je domaće user posted image

svakako user posted image

clock-img

18.12.2008, 13:10

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Ženske moje, carica je spala 2 uri 40 minut, se je glih zbudila user posted image  user posted image  Me prav zanima kaj ji Stipe daje, da tako spi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

18.12.2008, 13:15

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

Ženske moje, carica je spala 2 uri 40 minut, se je glih zbudila user posted image  user posted image  Me prav zanima kaj ji Stipe daje, da tako spi user posted image

Val tudi še spi... od cca 11... ne vem kaj mu je... prvič... mogoče zato ker čakam, da greva v šoping

clock-img

18.12.2008, 13:17

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Val tudi še spi... od cca 11... ne vem kaj mu je... prvič... mogoče zato ker čakam, da greva v šoping

verjetno

Jaz grem pa na sendvaka zdaj, ker mi je spet dolgčas user posted image

clock-img

18.12.2008, 13:39

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Evo se javim samo na hitro. šefla pa ne pozabi na moje kugle, če prideš v soboto!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

18.12.2008, 13:39

clock-img

Janey

pencil-img

4341

kukuc
jaka spi, kosilo se kuha...za njega rižota za naju lazanja, jaz imam pa pozn zajtrkuser posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 13:41

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Blaž že spi drugo rundo. kosilo sem skuhala, ko se zbudi ga čaka dušena mešana zelenjava in kos telečjega meska.user posted image

Mi bomo pa piščančja prsa z zelenjavo, možu še krompir. No zgleda, da bo tudi Blaž velik mesojedec. Možu in Matiji je kralj živali pujsek in tudi Blaž zelo rad je meso. jaz pa če je al ni, mi je vseeno.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

clock-img

18.12.2008, 13:41

clock-img

blaža

pencil-img

8795

U Janey, jaz bi tudi jedla lazanjo.user posted image

Steve Jobs

clock-img

18.12.2008, 13:42

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

Eh, Larisa je spala samo dobro urcouser posted image mal sem namajla, velik pa neuser posted image je gotov vedla da je živ dolgčas to delat in mi bo raje delala družbouser posted image zdej grem kosilo pripravit, potem bomo pa videli kaj bomo delali popoldne... česna mam dostuser posted image smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimuser posted image user posted image

Stipe, prid mal pomagat majit (če ti tako diši) pa dobiš kakšno klobaso za truduser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

18.12.2008, 13:44

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Eh, Larisa je spala samo dobro urcouser posted image mal sem namajla, velik pa neuser posted image je gotov vedla da je živ dolgčas to delat in mi bo raje delala družbouser posted image zdej grem kosilo pripravit, potem bomo pa videli kaj bomo delali popoldne... česna mam dostuser posted image smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimuser posted image user posted image

Stipe, prid mal pomagat majit (če ti tako diši) pa dobiš kakšno klobaso za truduser posted image

Maš srečo, da je ene 1300 km daleč, drugač bi se že na zvonc nalimu. Trenutno hrani carico, pol gresta pa končno ven user posted image  Pol pa kosilo kuhat in spet spat - baje user posted image

clock-img

18.12.2008, 13:46

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Me nekaj uric ni, pa ste spet svega i svašta strani naprej user posted image user posted image user posted image

V celi slo. do 4.1.09 nimajo ene namestitve frej user posted image  Pol nej pa kdo reče, da je recesija, pa revščina user posted image Folk ma še zmeri dost, no sej je prov tko.

Ne vem katera je spraševala za vozek, nima veze....Mclaren Quest smo naročili božičku user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

clock-img

18.12.2008, 13:48

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

O Larsa dan user posted image

A quest ti je bolj potegnil, kot XT user posted image  Mene pa bolj XT vleče.... user posted image

clock-img

18.12.2008, 13:50

clock-img

nizy

pencil-img

1993

dolenjka - pa si ti ziher , da jo stipe na isti način hrani kot ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mesečnica - naša Azra ima včasih tudi take fore  da  na koncu tako joka , da se potolaži samo takrat ko jo v naročje vzamem,...pa sem tudi včasih flegmatik ,sam pri takem joku , jo moram k sebi vzeti ,....si pa dobr napisala, da ti ne bo nič manjkalao , če boš mogla z njo kdaj zaspati user posted image ,..saj so to  le naši otroci ,ki so navajeni na  svoje mamice user posted image

februarka - upam , da bo Larisa lahko spala , neglede na dogajanje zunaj ,... pa ti se že kaj boljš počutišuser posted image

Azra zdaj spi ,pol jih moram napravt , da bomo do 15.30 že v ZD ,....uuffff ta bo pa težka bomo ziher kaj zmaudili, preden se spokamo od doma user posted image

clock-img

18.12.2008, 13:51

clock-img

nizy

pencil-img

1993

elma - kje si user posted image a spet štrajkaš user posted image

clock-img

18.12.2008, 13:53

clock-img

Blacky*

pencil-img

2063

Val še vedno spi... user posted image

Sem ga ravno preverila... to je PRVIČ v 10,5 mesecih... mene bo infarkt...

clock-img

18.12.2008, 13:54

clock-img

blaža

pencil-img

8795

nizi, kako ste pa vi?

Steve Jobs

clock-img

18.12.2008, 13:54

clock-img

blaža

pencil-img

8795

kolko pa spi Blacky?

Steve Jobs

clock-img

18.12.2008, 13:55

clock-img

blaža

pencil-img

8795

blaž spi to ta drugo rundo že od dvanaste in pol, to je uro pa poluser posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

clock-img

18.12.2008, 13:55

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Val še vedno spi... user posted image

Sem ga ravno preverila... to je PRVIČ v 10,5 mesecih... mene bo infarkt...

to sta se z carico zdilala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem