evo eno dobro jutro
ja malce z zamudo...sicer smo vstali že 6:45, ampak sva se zdele ene dve uri dajali za dopoldansko spanje...no ma vsaj tečna ni bla
sicer pa noč mal kričeča, ja fejst nas spet zobki dajejo...mam na sumu zgornje in spodnje trojke, ma na obeh koncih zatečeno...ufff božica moja
tko, da je bla budnica ob 22:30, 00:30 in 3h, ko ni hotela več spat...sam sva jo fliknila med naju, je še neki godrnjala in se kobajsala po postelji in jo je kar naenkrat zmanjkalo
, smo spal do jutra potem.
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla
mamo pa en drug problem..na noben način mi ne uspe,ker mi ne pusti očistit zob..imamo jih pa kar 8..in me res skrbi...mate kakšen nasvet...
naša ma tud toliko zob, ma se jo da nahecat. najprej si jaz umivam zobe, pol se pa delam, da si z njeno ščetko drgnem po zobeh in zraven en zvok ko ščetka spuščam

in potem sama odpre usta, da tiud njej mal podrgnem. pa pol k ne pusti več se spet delam, kot da seb zob umivam in potem spet pusti parkrat podrgnit. to pol delava dokler prinčipesa dovoli

...ponavadi kar dovolj za moje standarde...aja nimamo pa flaške, pa tud na zizi redkokdaj zaspi.
aha sem brala naprej, pa vidim, da
janey neki podobnega izvaja
bajsa in l
ilchy en velik

za vaju...bajsa jaz takih obtoževanj niti slučajno ne bi prenašala. pri moji tašči se je tako začelo, najprej sam obtoževanja, da se ****, potem pretepanja, pa nadzorovanje...še zdaj reva nima miru, pa je stara čez 60 let on pa čez 70

...po moje ga bo en dan fentala
grem zdaj mal porihtat flat, pa kaj za južno pristavit. danes bova za kosilo jedli juho+ ne vem kaj
popoldne gremo pa v firmo na božička...komaj čakam