writing-img

RE: Februarski sončki - 8. del

clock-img

20.12.2008, 22:53

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

stipe, a je tebi tudi kralj živali prašiček, kot mojmu može?user posted image

Ej moji fantje so čisto nori na meso. No Blaž je samo telečje al piščančje, ta starejši pa znori od veselja, če so namizi klobase al pečenice.user posted image

jst mam tud enga tazga domauser posted image user posted image user posted image  pa od sldic ma najrajš mesouser posted image  (pa aviacija ne spada v to kategorijo, ker sta piščanec in puran crknjeni živali)user posted image

mmmmmm pohan piscanc... Luftfafe !!!! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

20.12.2008, 22:53

clock-img

blaža

pencil-img

8795

suzi lepe slikice. Mi je všeč, ki so črnobele.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

20.12.2008, 22:54

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

uuu, jst imam tud enga tazga doma ki obožuje "pujske". user posted image  tamal pa tud zmerom bolj.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Luftfafe?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

clock-img

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

Me je minila volja za it spat, ki se Blaž že zdej ful zbuja. sem mu dala calpol, ki ga ful matrajo zobi. user posted image  upam, da kmalu pridejo venuser posted image

blaža, Men je Lukca do zdej 2x ful matralo, pa ko nobena krema ni pomagala, sem mu kar svečko dala. sam je bil res bogi, je kar v spanju kriču od bolečinuser posted image

pa škoda, ker ti dons nisi mela sončka ss sabo.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

clock-img

20.12.2008, 22:55

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ja moški so za pujse!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

clock-img

20.12.2008, 22:55

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Luftfafe?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

20.12.2008, 22:56

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ej moji fantje so čisto nori na meso. No Blaž je samo telečje al piščančje, ta starejši pa znori od veselja, če so namizi klobase al pečenice.user posted image

jst mam tud enga tazga domauser posted image user posted image user posted image  pa od sldic ma najrajš mesouser posted image  (pa aviacija ne spada v to kategorijo, ker sta piščanec in puran crknjeni živali)user posted image

mmmmmm pohan piscanc... Luftfafe !!!! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2008, 22:57

clock-img

blaža

pencil-img

8795

lillchi, jaz mu še nikoli nisem dala svečke, ki ni imel vročine od zobk, pa mu občasno, dam calpol, ker se zbuja, ma mi vsaj ne joka ponoči, čeprav vem, da ga ful matra. Včasih sva z mojim živčna ponoči, ko 100x vstaneš, ma pol se spomnem, da kako je revček in nimaš kaj.user posted image

Bo tudi to mimo.user posted image

Steve Jobs

clock-img

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

jst se bom poscala od smeha

clock-img

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

user posted image user posted image user posted image

Pa se dobr vincek iz Goriskih brd... mmmmmmmmmmmm user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

blaža

pencil-img

8795

user posted image user posted image user posted image user posted image
moj jim pa reče Avijacija.user posted image

Steve Jobs

clock-img

20.12.2008, 22:58

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

je pršu še pes pogledat kva se gremuser posted image

clock-img

20.12.2008, 22:58

clock-img

blaža

pencil-img

8795

A s klobasamo al z Luftfafami?user posted image

Steve Jobs

clock-img

20.12.2008, 23:00

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Ok, dost je blo mesa! grem spat. Lahko nočko 2.user posted image

Steve Jobs

clock-img

20.12.2008, 23:00

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

Kaj pa dobr sirov burek pr Siptarjih ? user posted image user posted image

clock-img

20.12.2008, 23:01

clock-img

blaža

pencil-img

8795

tam, jih pa ne kupim, ki mi je tata naredu komplex, da so umazani, pa nimam nič proti njim, ma tam, ko se je moj tata rodil, so bli res malomarni in on je delikat, da je joj. jaz pa po tatkotu.user posted image

Steve Jobs

clock-img

20.12.2008, 23:01

clock-img

MetiLu

pencil-img

3069

Čer!
Janez je zaspal ob 22.00 user posted image  Jaz sem bla pa pridna in sem popoldan še oprala, posušila in pospravila 2 stroja cot. Jutri je treba pa še par stvari speglat ...

Midva pa doma sploh ne jeva svinjine, niti je noben ne mara ... moj včasih kakšnega odojka prigrizne, če je na kakšni žurki, drugač je pa ni na jedilniku user posted image  Pri nas aviacija rula user posted image

Blaža, noro lepo pecivo delaš user posted image user posted image user posted image user posted image  tile vetrci me spet matrajo user posted image  user posted image  pa iz česa so lubenice? marcipan?

Jest sem pa jezna ko user posted image  sem si dones kupila eno belo srajco in sem jo butara dala v sušilca, zdej mi je pa premejhna čez rame (me veže) user posted image  user posted image  jao jao, pa zmeri tok merkam, kaj v sušilca ruknem user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 20.12.2008 23:03:00 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

clock-img

20.12.2008, 23:02

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Lubenice sem nardila kar iz marcipana. Moj ga obožuje.user posted image

Stipe, jaz delam sama burek, to imam v genih!user posted image

Steve Jobs

clock-img

20.12.2008, 23:02

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

lillchi, jaz mu še nikoli nisem dala svečke, ki ni imel vročine od zobk, pa mu občasno, dam calpol, ker se zbuja, ma mi vsaj ne joka ponoči, čeprav vem, da ga ful matra. Včasih sva z mojim živčna ponoči, ko 100x vstaneš, ma pol se spomnem, da kako je revček in nimaš kaj.user posted image

blaža, sej jst sem mu tud sam 2x, sam je bil res bogi. tud ko sem ga v naročje vzela ga je kar zvijalo.user posted image  tko kokr takrat, k ma vneta ušesa. takrat mu pa res dam svečko in ga dokler ne prime srkljam. in pol ko prime, revež čist izmučen zaspi in spi do jutra.

dons ga je tud čist zmatralo igranje... je ob 6h zaspal, sem ga zbudila-komi  ob pol osmih, ga skopala, je še večerjo pojedu in v minutki zaspal.user posted image

clock-img

20.12.2008, 23:03

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

tam, jih pa ne kupim, ki mi je tata naredu komplex, da so umazani, pa nimam nič proti njim, ma tam, ko se je moj tata rodil, so bli res malomarni in on je delikat, da je joj. jaz pa po tatkotu.user posted image

po kaki zurki... v Lj je najboljsi jutranji sirov burek na Miklosicevi... user posted image .. zakon user posted image

clock-img

20.12.2008, 23:04

clock-img

Stipe air force

pencil-img

1925

blaža, sej jst sem mu tud sam 2x, sam je bil res bogi. tud ko sem ga v naročje vzela ga je kar zvijalo.user posted image  tko kokr takrat, k ma vneta ušesa. takrat mu pa res dam svečko in ga dokler ne prime srkljam. in pol ko prime, revež čist izmučen zaspi in spi do jutra.

dons ga je tud čist zmatralo igranje... je ob 6h zaspal, sem ga zbudila-komi  ob pol osmih, ga skopala, je še večerjo pojedu in v minutki zaspal.user posted image

bravo za Lukija user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

20.12.2008, 23:04

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Ko smo že pri reklamacijah. ne boste verjeli tej štorji.

Matiji smo kupili v direndaju lučko, ki jo pritisneš dol in sveti, na baterije. In dvakrat smo jo že menjali, ki je svetla samo prvi večer in pol ni delala. In danes je dobil ta tretjo zamenjano in je svetla eno uro in ne dela več. že ko sem drugič menjala, so me čudno gledali, kaj naj pa zdej ta tretjič?! najraje bi se spenla, ma nima smisla, bojo mislili, da ne vem kaj počnemo z njimi.user posted image

Steve Jobs

clock-img

20.12.2008, 23:05

clock-img

lillchy123

pencil-img

2460

po kaki zurki... v Lj je najboljsi jutranji sirov burek na Miklosicevi... user posted image .. zakon user posted image

user posted image

clock-img

20.12.2008, 23:05

clock-img

MetiLu

pencil-img

3069

Lubenice sem nardila kar iz marcipana. Moj ga obožuje.user posted image

Uf, jest ga tud, sva mela na poročni torti za okras na vrhu 2 laboda iz marcipana in sta bila edino kar sem jaz od torte pojedla user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem